5,50 Korting!


Sputteren, spetteren en splashen, dat kun je heerlijk doen in Aqualibi in Wavre, Belgie. De hele dag door! Een spectaculair dagje uit voor het hele gezin! In Aqualibi beschikken ze over wel 7 verschillende glijbanen. En ook aan de jongste kinderen is gedacht. Want voor de allerkleinsten is er de 700 m2 zone Kiddie Bay. Via DagjeuitPagina.nl kun je super goedkope entree tickets bestellen, met een korting van wel 22%. Een toegangskaartje bestel je al via deze wensite voor slechts 19,50, in plaats van 25,00 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 5,50 voor een entree ticket. En daarnaast hoef je ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree ticket voor Aqualibi in Wavre te bestellen.

Aqualibi Wavre:

Aqualibi is een waterpark in Waver, België. Het is een populaire bestemming voor gezinnen en liefhebbers van waterparken. Aqualibi biedt een verscheidenheid aan waterglijbanen, golfslagbaden, luie rivieren en andere waterattracties waar bezoekers van kunnen genieten. Daarnaast beschikt het park over voorzieningen als restaurants, snackbars en winkels waar je tijdens je bezoek gebruik van kunt maken. Aqualibi staat bekend om zijn leuke en spannende waterglijbanen, waaronder de beroemde “Flash”-glijbaan, een van de snelste waterglijbanen van Europa. Het is een geweldige plek om af te koelen en plezier te hebben tijdens de zomermaanden.

Aqualibi Wavre Belgie

Aqualibi voor de allerkleinsten:

In dit gedeelte zijn er meestal ondiepe zwembaden met glijbanen die geschikt zijn voor jonge kinderen. Deze glijbanen zijn vaak kleiner en rustiger dan die voor oudere kinderen en volwassenen. Er kunnen ook speeltoestellen zijn zoals watersproeiers, fonteinen en interactieve elementen waar kinderen mee kunnen spelen en zich kunnen vermaken. Speciaal voor hen is er naast Mini Beach nu ook Kiddie Bay met kletterende fonteinen en watervallen, glijbanen en tal van andere verrassingen.

Daarnaast biedt Aqualibi vaak kinderanimatie, waarbij er activiteiten worden georganiseerd speciaal voor jonge kinderen. Deze activiteiten kunnen bijvoorbeeld spelletjes, dansen, muziek of speciale shows omvatten.

NB: Dit aquapretpark wordt van 28 augustus tot en met 21 december 2023 verbouwd

Klik hier om je entree ticket voor Aqualibi in Wavre te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in Walibi Belgie.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 17 juli t/m zo 7 januari 2024

Prijs

Van 25,00 voor 19,50
Kinderen kleiner dan 1 meter zijn gratis

Locatie

Aqualibi
Boulevard de l'europa 100
1300 Wavre
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com