9,62 Korting!


Ben je ook al eens wezen kijken bij het gloednieuwe Plopsa Station Antwerp? Nog niet? Dan zou ik gauw eens komen kijken. Je kunt er namelijk al je Studio 100 stripfiguren komen bewonderen. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig je entree tickets bestellen, met een korting van wel 25%. Een toegangskaartje kost je dan geen 27,50 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je via deze site voor slechts 17,88. Dat scheelt je al gauw 9,62 per entree ticket en natuurlijk hoef je dan ook niet lang te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree tickets voor het Plopsa Station Antwerp te bestellen.

Plopsa Station Antwerp:

Breng ook een bezoek aan deze jongste aanwinst van de plopsa parken. Het attractiepark in Antwerpen is gevestigd op een ideale en unieke lokatie. Namelijk het station van Antwerpen. Makkelijk te bereizen. Eenmaal met de trein op het station aangekomen, ben je er al in zo’n 2 minuten. Is dat niet top? Hier kunnen de kinderen overheerlijk genieten van de vele attracties. Eventueel samen met de pappa’s en mamma’s. Maar als de verzorgers van de kinderen moe zijn geworden van al het spelen en avonturen beleven kunnen ze daarna lekker tot rust komen bij de vele catering mogelijkheden. Zoals lekker genieten van van een heuse dagschotel zoals Xavier. Of een chocomelk zoals Marcske in het unieke café van F.C. De Kampioenen! Meer zin in een heerlijke maaltijd? Mr. Spaghetti heeft zijn best gedaan om een heerlijk menu samen te stellen. Maar genieten van een verrukkelijke frituursnack bij Samson & Marie kan bijvoorbeeld ook. Kortom wanneer zien we jou bij dit bruisende dagje uit?

Plopsa Station Antwerp

Wat kun je verwachten in Plopsa Station Antwerp:

In dit unieke en nagelnieuwe attractiepark van Plopsa kun je al je favoriete studio 100 helden ontmoeten. Je kunt je uren en uren vermaken in dit nieuwe pretpark. Het gewbouw telt namelijk wel 4 verdieping. Daar vind je in totaal 15 super vette en super coole attracties, speciaal voor jou!

Lukt het jou om samen met Mega Mindy de boeven te vangen? Lekker klimmen en klauteren in Maya’s speeltuin. Of ga eens samen met Wickie de Viking op de te gekke Wickie’s Valtoren.

Plopsa Station Antwerp

Evenementen:

Er worden regematig leuke evenementen georganiseerd voor de studio 100 fans. Wat denk je bijvoorbeeld van een K3 weekeind? Dan komen Hanne, Marthe en Julia speciaal voor jou naar Studio Antwerp. Maar er zijn ook bijzonder leuke andere evenementen. Zo kun je onder andere Suske en Wiske ontmoeten. Of de Grote Smurf en Smurfin. En wat denk je van Maya en Bumba ontmoeten. Voor alle evenementen geldt dat je ze in levende lijve kunt ontmoeten, selfies maken of alleen een high five. Kortom kijk maar gauw wanneer jouw favoriet komt en bestel gauw hier je toegangs tickets.

Klik hier om je entree tickets voor het Plopsa Station Antwerp te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere attractie- en pretparken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)FamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 10 april t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

Dev openingstijden wissel per seizoen en per dag.
Check de webstite voor de juiste openingstijden.

Prijs

Personen van 1 meter of groter van 27,50 voor maar 17,88
Personen van 85 centimeter tot 1 meter 13,50
Kinderen kleiner dan 85 centimeter hebben gratis toegang

Locatie

Plopsa Station Antwerp
Mediaplein
B-2018 Antwerpen
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com