9,97 Korting!


Spannende avonturen beleef je in het Belgische pretpark Plopsa Coo in België. Entree Tickets kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen met 35% korting van 28,50 voor maar 18,53 als je groter bent dan 1 meter.

Klik hier om je budget entree tickets voor Plopsa Coo in België te bestellen.

Plopsa Coo:

Plopsa Coo ligt op een fantastische lokatie, midden in de Amblève Vallei, in de Belgische Ardennen. En ook nog eens aan de voet van de overbekende watervallen van Coo. Het is niet alleen genieten dus van het prachtige pretpark, maar ook van de schitterende natuur. In het pretpark vind je overigens meer dan 20 attracties. En die zijn allemaal geschikt voor de hele familie. Verder kun je al je striphelden ontmoeten, zoals Wicky de Viking, Maya de Bij en Mega Mindy.

Ontmoet je helden Wicky de Viking en Maya de Bij

Attracties in Plopsa Coo:

De meer dan 20 attracties in het pretpark hebben allen een thema van één van jouw helden. Zo kun je bijvoorbeeld je zenuwen beproeven in de supersnelle achtbaan Wicky The Ride. Of spannende avonturen beleven op wel 3 glijbanen en langs levensgevaarlijke dinosaurussen in de Dino Splash. Maar ook stijgen tot grote hoogtes. Hopelijk heb je geen last van hoogtevrees, want de Mega Mindy Flyer gaat tot wel 65 meter de lucht in.

Attracties voor jong en oud in Plopsa Coo

Apeneiland:

Als je geen zin meer hebt om spannende avonturen te beleven in de attracties kun je heerlijk genieten van de ondeugende en razendsnelle aapjes op het Apeneiland. Of kom kijken naar de boerderij dieren zoals kippen en geiten op de Doorloopweide. Daar kun je dichtbij de dieren zijn.

Doe de Dino Splash

Bereikbaarheid Plopsa Coo:

Dit Plopsa attractiepark is gevestigd nabij de plaats Stavelot. En ligt op circa 2,5 uur rijden vanaf het centrum van Utrecht op iets meer dan 250 kilometer. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats van het pretpark. Een parkeerkaart kost 10,00 voor een dag.

dwergaapjes bekijken in Plopsa Coo

NB: Honden zijn mits aangelijnd toegestaan. Mits het geen vechthonden ras zijn.

Klik hier om je budget entree tickets voor Plopsa Coo in België te bestellen.

Andere Plopsa Parken:

Als je geinteresseerd bent in meer Plopsa Parken, klik maar eens hier voor Plopsa Indoor Coevorden. En hier voor Plopsaqua De Panne. In Duitsland is er ook een Plopsapark. Maar hier heet het Holyday Park Haßloch.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 14 augustus t/m za 31 december 2022

Prijs

Kinderen en volwassenen groter dan 1 meter 18,53
Kinderen vanaf 85 centimeter tot 1 meter 13,50
Kinderen tot 85 centimeter zijn gratis

Locatie

Plopsa Coo
Grand Coo 4
4970 Stavelot
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com