25% Korting!

Genieten van het Halloween festival met het gehele gezin. Wanneer de dagen korter worden doe je dat tijdens het Fiësta Mortal in Bellewaerde, België. Het attractiepark staat dan namelijk geheel in het teken van het Mexicaanse Fiësta Mortal Festival, evenals de leukste familie attracties. Ook die zijn griezelig versierd.

Klik hier om je entree tickets voor het Halloween voor de hele familie festival in Bellewaerde te bestellen.

Bekijk voor een impressie van het Halloween festival 2018 de aftermovie hieronder:

Halloween voor de hele familie:

Het Fiësta Mortal festival is een indrukwekkende halloween voor de hele familie. Zo zijn de de attracties in passende griezelige spookachtige halloween versieringen opgetuigd.

Uitermate geschikt voor jong en oud.

Bellewaerde:

Bellewaerde is een familie pretpark in Ieper, België. Het leuke van dit park is dat het een unieke combinatie is van een dierentuin en een attractiepark inéén. Het park ligt op ongeveer 2,5 uur rijden vanaf het centrum van Utrecht.

Wat kun je verwachten:

Samengevat: een halloween feest voor de hele familie, waar in het bijzonder de kinderen ook volop van kunnen genieten. Met spectaculaire halloween shows, zoals de Immortality show. Deze show gaat namelijk over een heks die denkt het recept te hebben gevonden voor een eeuwig leven.

Schrikken en griezelen tijdens halloween voor het hele gezin.

Spookhuizen:

Er zijn meerder spookhuizen die je kunt bezoeken. Stap ook eens binnen in het nieuwste spookhuis, dat “Fantasylum” heet. Eigenlijk is het een horror ziekenhuis waarin je ergste nachtmerries uitkomen. Want in dit hospitaal bestaan de therapiën onder andere uit elektroshocks, dwangbuizen en andere gruwelijke behandelingen. Durf jij je over te geven aan de experimenten van de dienstdoende dokter? Of toch maar niet?

Voor de spookhuizen geldt een leeftijdsadvies van minimaal 14 jaar. De tickets van deze aanbieding gelden niet voor toegang tot de spookhuizen.

Spectaculaire shows in Bellewaerde tijdens halloween.

Vuurwerkshow:

Tijdens de Mortual Nocturnes vind afsluitend onder andere een adembenemende vuurwerkshow plaats en is het park ook extra lang geopend. De vuurwerkshows zijn op 12/10, 19/10, 26/10, 31/10, 1/11 en 2/11.

Klik hier om je entree tickets voor het Halloween voor de hele familie festival in Bellewaerde te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 12 oktober t/m zo 3 november 2019

Prijzen

Van €36,= voor slechts €27,=
Kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang

Locatie

Bellewaerde
Meenseweg 497
8902 Ieper, België
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com