14,10 Korting!


Halloween Walibi België. Bestel hier je entree tickets voor Walibi Belgie als je lekker wil griezelen met Halloween of op een ander moment een leuke en spectaculaire dag wilt beleven. Entree tickets kun je nu bijzonder goedkoop via Dagjeuitpagina.nl bestellen met wel 29% korting van 48,00 voor maar 33,90. Dat scheelt je dus al gauw 14,10 per toegangskaartje! En als je de goedkope entree tickets via deze website besteld, hoef je ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier dan om je entree tickets voor Halloween Walibi België te bestellen.

Bekijk voor een impressie onderstaand filmpje uit 2021:

Walibi België:

Daarnaast kun je ook buiten de Halloween periode naar Walibi België komen. Immers, Walibi staat voor een sensationele dag uit met fantastische attracties. Het attractiepark heeft prachtige attracties voor alle leeftijden. Alleen al voor de jongste kinderen zijn er 16 attracties. De Halloween festiviteiten in Walibi zijn er van zondag 22 tot en met donderdag 26 oktober en op zondag 5 november 2023. Kom je dan ook?

Halloween Walibi Belgie

Wat kun je verwachten tijdens Halloween Walibi België:

Tijdens Halloween kun je heerlijk komen griezelen met de hele familie. Overdag van 10.00 tot 18.00 uur ben je van harte welkom! Gezellig griezelen voor de kleintjes in speciaal voor hen ontworpen activiteiten. Durf jij het aan en kom je desondanks toch een bezoekje brengen? Toch bijzonder dapper van je hoor!

Kom ook dit jaar eens naar het gezinsvriendelijke Halloween-extravaganza bij Walibi Belgium. Daar beleef je namelijk een angstaanjagend leuke tijd met je kleine geesten! Verken onder andere de Pumpkin Fair in Fun World, waar je de adembenemende sculpturen kunt bewonderen en op pompoenjacht kunt gaan. En lukt het jou om een sluwe overvaller te vangen? Durf je later de Phantom Express binnen te gaan om verborgen gouden schatten te ontdekken? En dat terwijl je de ondeugende bandieten te slim af bent.

Meer Halloween Walibi vertier:

Moet je na al die spanning en gegriezeld ook even een beetje bijkomen? Geniet dan maar eens van de rillingen en spanning in een 4D-bioscoop. Hier komt Dracula de Vampier namelijk weer tot leven. Een andere leuke tip is een bezoek brengen aan het Tiki-Theater voor de meeslepende circusvoorstelling! Overigens is een circus natuurlijk geen circus zonder clowns! Kom en lach maar mee met de grappige maar brutale clowns in Psycho Circus XXL. Maak je klaar voor een spooktaculair dagje uit met het hele gezin bij Halloween Family Days Walibi! Wanneer zien we jou en de hele familie?

Halloween Walibi Belgie

Hou je niet van griezelen?

Is griezelen en angst niet jouw ding, dan ben je desondanks natuurlijk ook meer dan bijzonder welkom buiten de Halloween periode om. Namelijk gewoon heerlijk genieten van de meest uiteenlopende attracties. En bovendien een fijn dagje uit hebben met de hele familie, vrienden, collega’s of klasgenoten. Zo zonder de scary opzet kun je vanzelfsprekend ook een hoop plezier beleven, toch?

Buiten Halloween om kun je ook veel plezier beleven in Walibi België.

Klik hier om je entree tickets voor Halloween Walibi België te bestellen.

Let op! Tenzij buiten de Halloween periode is het vanaf 12 jaar oud niet toegestaan om jezelf te vermommen of jezelf te schminken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar en waren geïnteresseerd in meer Halloween Festiviteiten.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 22 oktober t/m za 5 november 2022

Openingstijden

10.00 - 18.00 uur

Prijs

Van 48,00 voor maar 33,90
Kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang

Locatie

Walibi
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com