Boek nu deze unieke aanbieding: Met de bus een dagje uit naar de Formule I van Francorchamps; bus & ticket v.a. €179,=

Kom op zondag 26 augustus 2018 zelf eens kijken maar de prestaties van de beste Nederlandse Formule I coureur ooit; Max Verstappen. Ervaar de Formule I race op het circuit van Spa Francorchamps, Belgie, van zeer dichtbij.

Omdat we al vroeg vertrekken is er ook ruime gelegenheid om het voorprogramma te bekijken. De Formule I is het hoofdprogramma en klapstuk van de dag, maar ook de de GP 2, GP 3 en de Porsche Super Cup zullen van start gaan.

De busreis is inbegrepen in de prijs en met de eveneens inbegrepen tickets voor de sta tribunes kun je je vrij over het circuit begeven in de sta tribune zones.

Deze unieke aanbieding kun je natuurlijk aan aan iemand kado geven, als relatiegeschenk, samen met je vrienden  of gezellig met andere Formule I race liefhebbers van genieten.

 

Begint bij jou het “racers bloed” ook al te kriebelen op de meest vreemde plaatsen, boek dan gauw je geweldige dag uit naar het circuit van Spa Francorchamps. Want voor de bus tickets geldt vol is vol! Kom “onze” Max aanmoedigen en geniet van zijn spraakmakende inhaal acties. Wie weet; hopelijk verovert hij wederom een podium plaats. Natuurlijk wil je daar als echte race liefhebber bij zijn.

 

In de bus is koffie en thee gratis te verkrijgen in de bus. En een tip van ons: neem wel een paar oordopjes (of iets sterkers) mee naar het circuit. En zoek op het circuit de blauw gearceerde plekken, want dat zijn de beste staan plaatsen.

Wil je liever een zitplaats? Ook dat is eenvoudig te boeken.

Voor wat betreft de routes en opstapplaatsen wordt er naar gestreeft om voor iedereen de reistijd zo klein mogelijk te houden.

Klik hier om deze unieke aanbieding te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

zo 26 augustus 2018

Prijzen

V.a. €179,=

Locatie

Circuit van Spa-Francorchamps
Route du Circuit 55
4970 Stavelot


Booking.com
Het Laatste Tafeltje