Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Laat ook eens de drukte, de stress en de dagelijkse beslommeringen achter je en kom helemaal tot rust tijdens een midweek of weekeind verblijf in een Roompot vakantiepark op het waddeneiland Ameland. Kom uitwaaien en geniet van de ontspannen sfeer die er op Ameland heerst. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu je verblijf op Ameland in een Roompot Vakantiepark boeken met een korting van wel 36% van €329,= voor slechts €209,=.

Klik hier om je midweek of weekeind verblijf op Ameland te boeken.

Roompot Vakantiepark Boomhiemke:

Je verblijft tijdens dit arrangement in een 4 persoons chalet, op het Roompot Vakantiepark Boomhiemke. Je chalet beschikt over 2 slaapkamers met elk 2 éénpersoons boxspring bedden. In de wonkamer bevind zich de open keuken met een magnetron, vaatwasmachine en een koffiezetapparaat. Als je wilt kun je heerlijk buiten op de gemeubileerde veranda plaatsnemen.

Prachtige chalets te huur op Roompot Vakantiepark Ameland

Faciliteiten:

De afstand van het park tot het strand is circa 1 kilometer, dus hele dagen genieten van zee strand en de weerselementen. Op het vakantiepark zelf is veel te doen waar jong en oud kunnen genieten. Er is onder andere een overdekt zwembad. Voor de kinderen zijn er tijdens het hoogseizoen sportieve aktiviteiten en animatie in de Koos Kids Club. De ouderen kunnen heerlijk relaxen in de sauna’s, spa’s en stoombaden. Of lekker ontspannen met een spannend boek bij je huisje of met een drankje op het terras. De WIFI is gratis.

Volop natuur tijdens je verblijf in een Roompot Vakantiepark

Ameland:

Roompot Vakantiepark Boomhiemke is een ideaal uitgangspunt om dagjes uit over het eiland te ondernemen. Op Ameland kun je heerlijk en eindeloos fietsen en wandelen. Geen fiets meegenomen? Geen enkel probleem, ze zijn overal op het eiland te huur. Zowel de traditionele fiets, als ook de elektrische fiets en zelfs tandemfietsen. Breng eens en bezoek aan de toeristische dorpjes Nes of Hollum voor een bezoek aan een museum of om ontspannen een terrasje te pakken, wat te eten of lekker te winkelen.

Actief en sportief:

Als je een parachutesprong nog op je bucketlist hebt staan, kun je daar op Ameland wat aan doen. Op dit eiland kun je een tandem sprong maken en zelfs een hele basis parachutisten opleiding volgen. Huur ook een een kajak en ga de uitdaging met de branding aan.

Ga jij een zeehond spotten tijdens een vakantie in Roompot Vakantiepark?

Eiland hoppen:

Dagelijks kun je via een veerdienst van het ene Waddeneiland naar een ander Waddeneiland hoppen. Leuk om te doen en kun je de sfeer van het ene eiland vergelijken met de ander of even shoppen naar nou net dat ene specifieke eiland product.

Klik hier om je midweek of weekeind verblijf op Ameland te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

ma 2 september t/m vr 20 december 2019

Prijs

€209,=
Van €329,= voor slechts €209,=

Locatie

Roompot Vakantiepark Boomhiemke
Jan Roepespad 4
9161 CT Hollum, Ameland






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com