Deze aabieding is helaas niet meer geldig.


Ontdek Amsterdam op een leuke, ludieke en orginele manier. Doe samen met je vrienden of familie gezelschap mee met de city challenge Amsterdam. Het uitdagende spel bestaande uit de orginele, inovatieve, interactieve en virtuele en game werelden die compleet door elkaar lopen. Ga de uitdaging aan en wordt met jouw team de beste en behaal de eerste plaats van alle teams ooit!

Klik ook hier om je vouchers voor City Challenge Amsterdam te bestellen.

City Challenge Amsterdam:

Bestel je tickets voor de City Challenge, meldt je met je team op de pick up point locatie, neem je tablet in ontvangst en na een korte instructie kun je het spel met je team spelen! Dit spel is geschikt voor iedereen en alle leeftijden. Speel het spel dwars door het centrum van Amsterdam en gebruik de bestaande infra structuur, in combinatie met het GPS tracking systeem, object herkenning en augmented reality. Zoek de antwoorden op omgevingsvragen en vind de juiste combinatie tussen de foto en de real world. Hier verdien je de punten mee waardoor je hoger in de competitie met andere teams kunt eindigen. Of ben jij zo goed met je team dat je iedereen verslaat en op de eerste plaats eindigd?

City Challenge Amsterdam

Goed om te weten over de City Challenge:

Je hebt namelijk de keuze om 2, 3 of 4,5 uur lang het Citty Challenge spel te spelen. Het spel is geschikt voor jong en oud, dus voor alle leeftijden. De challenge is er in de Nederlandse en Engelse taal en je kunt het hele jaar door spelen. Het is dus tijdens alle seizoenen te doen. En je begint de challenge in hartje Amsterdam. Kom ook gauw naar Amsterdam en neem de uitdaging aan!

Klik ook hier om je vouchers voor de City Challenge Amsterdam te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Bungeejump Amsterdam, de Amsterdamse Wallen Tour en de rondleiding Stripclub BonTon in Amsterdam.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 11 maart t/m do 31 december 2020

Openingstijden

het hele jaar door

Prijs

Vanaf 19,50
Vanaf 19,50

Locatie

Dam 8
1012 NP Amsterdam


Booking.com