Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Kom ook eens lekker genieten van een 2 daags arrangement stedentrip Haarlem, in het Amrâth Grand Hotel in het centrum van Haarlem. Vlakbij alle top bezienswaardigheden van Haarlem. Een heerlijk dagje uit arrangement inclusief ontbijt. Dit arrangement boek je nu via DagjeuitPagina.nl met wel 39% korting van 89,50 voor slechts 54,50

Klik ook hier om je 2 daagse arrangement stedentrip Haarlem te boeken.

Amrâth Grand Hotel:

Overnachten doe je in het Amrâth Grand Hotel, met 82 kamers die van alle gemakken zijn voorzien. En op loopafstand van nagenoeg alle bezienswaardigheden. Kortom een ideale lokatie om allerlei uitjes te ondernemen.

Amrath Grand Hotel in Haarlem

Stedentrip Haarlem:

Een makkelijke en vooral leuke manier om Haarlem te verkennen is vanaf het water met de Hop-on-Hop-off boot. Deze circa 50 minuten durende boottrip gaat door de Haarlemse grachten, sloten en het Spaarne, via de bezienswaardigheden de Jopenkerk, het Teylers museum, het Frans Hals museum en het Huis Barnhart. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf het water.

Klik hier maar eens om alvast je tickets voor de Hop-on-Hop-off boot te boeken.

Wil je wel een rondvaart maken, maar niet Hop-on-Hop-off klik dan hier

Stedentrip Haarlem

Bezienswaardigheden voor de Stedentrip Haarlem:

Haarlem, de hoofdstad van Noord Holland, gelegen aan het Spaarne, heeft vele bezienswaardigheden. Wist je overigens dat Haarlem al in de 10e eeuw voor het eerst genoemd werd? Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden in Haarlem is het Teylers Museum. Dit museum, wat onder andere gewijd is aan de kunstverzameling van Pieter Teyler van der Hulst , is gevestigd in een pand wat tot de Unesco monumenten van Nederland behoort. In dit museum wat stamt uit 1778, worden met name natuurkundige instrumenten tentoon gesteld,  tekeningen, fossielen en mineralen.

Stedentrip Haarlem

Een andere top bezienswaardigheid is bijvoorbeeld het Frans Hals museum. Dit museum is gevestigd in het voormalige Oudemannenhuis aan het Groot Heiligland. Het museum is daar pas later naartoe verhuisd maar is al opgericht in 1862.

In Haarlem vind je nog een aantal oude molens die gebouwd zijn in de 18e eeuw. Bijvoorbeeld de molen genaamd “Adriaan” is als museum ingericht. De Eenhoorn, die aan het Spaarne ligt is eens in de maand opengesteld voor het publiek.

wandelen door gezellige straatjes Stedentrip Haarlem

Amsterdam:

Haarlem ligt erg gunstig ten opzicht van Amsterdam. En biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om makkelijk en eenvoudig een dagje naar de hoofdstad te plannen.

Natuur bekijken tijdens je Stedentrip Haarlem:

Ben je meer een liefhebber van de natuur? Het Natuurpark Zuid Kennemerland ligt aan de rand van Haarlem. Hier kun je heerlijk paardrijden, fietsen, wandelen, moutainbiken, zwemmen en genieten van alles wat de natuur je biedt. Meer een strand mens? Dan zit je op een ideale lokatie, want vanuit Haarlem ben je ook zo op het strand van Zandvoort.

Klik ook hier om je 2 daagse arrangement stedentrip Haarlem te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in een rondvaart Haarlem en huur je eigen electrische sloep in Haarlem, Amsterdam, Utrecht of Leiden.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 14 juni t/m zo 21 maart 2021

Prijs

Vanaf 54,50
Van 89,50 voor vanaf 54,50

Locatie

Amrâth Grand Hotel Frans Hals
Damstraat 10
2011 HA Haarlem


Booking.com