Dit prachtige vakantiehuis “Le Petit Kockengen” staat geheel vrij, op een heuvel in een klein gehuchtje van het dorp Nanteuil-en-Vallee. Het ligt op korte afstand van het stadje Ruffec.
Vanuit het huis en tuin is een prachtig weids uitzicht en er zijn mooie doorkijkjes. U hebt hier volop privacy. De stilte is overweldigend.
Er is geen verkeer/verkeersweg te horen behalve de enkele auto die in het gehucht moet zijn of de postbode. ’s Nachts zijn de uilen te horen en overdag de krekels en veel vogels zoals de hop, de wielewaal of de puttertjes. De omgeving is heuvelachtig, waar je met wat extra inspanning goed kunt fietsen. 
Vanuit het huis zijn er talloze wandelpaden die door bossen, zonnebloem, maïs en graan velden lopen. In het dal loopt een kleine rivier.
Het landschap heeft nog een ongerepte puurheid, het is zeer gevarieerd, van akkerbouw op kleine schaal met hier en daar wat veeteelt. In het verleden is het hele gebied bos geweest, maar in de loop der jaren hebben de boeren kleine stukken ontbost en is er akkerbouw of weideland bij gekomen. Dit maakt dat er een coulissenlandschap is ontstaan. De aarde kleurt roodbruin (terracotta) en samen met bovengenoemde geeft dit prachtige gezichten. Het is een heerlijk gebied om te wandelen doordat het zo gevarieerd is. De grote rivier de Charente kronkelt hier doorheen en bied de mogelijkheid voor zwemmen en kanovaren.   
Op 3 km afstand is er een supermarktje met dagelijkse verkoop van vers brood van de warme bakker.
Indeling: grote woonkamer van 30 m2; gezellige royale keuken van 20 m2 met o.a. vaatwasser.
1e etage: 3 slaapkamers: ouderslaapkamer met 1x een 2-persoonsbed van 160×200 cm; met 2- persoons dekbed,
1 slaapkamer met bed van 140×200 cm. met een 2 pers denkbeeld en 1 slaapkamer met 1 x een 1-pers. bed van 80×200 cm met 1 -pers. dekbed.
Er is een mezzanine/tv ruimte. Badkamer met bad en een aparte douche, toilet.
Grote deels omheinde tuin met gras en sierbomen en struiken, div. terrasjes en zitjes van maar liefst 1500 m2 (zie de foto’s).
De auto kan bij het huis geparkeerd worden. Honden zijn niet toegestaan.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 720,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Le Petit Kockengen
Nanteuil-en-Vallée
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com