Het vierpersoons vakantiehuis Pomerol biedt een grote zitkamer, zeer ruime eetkeuken, badkamer met bubbelbad, 2 slaapkamers met airconditioning en veel ruimte. Het landgoed Château Coulon Laurensac ligt op minder dan 15 minuten van hartje Bordeaux.
Het gezellige vakantiehuis Pomerol is geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht. Daarbij hebben we zoveel mogelijk karakteristieke kenmerken intact gelaten. Op deze manier is een boeiende mix ontstaan van modern comfort en eeuwenoude details. We hebben onze uiterste best gedaan om de gîte zo in te richten dat u alles vindt wat u voor een fijne vakantie nodig kunt hebben. De blikvanger in de woonkamer is de eeuwenoude stenen schouw. Hierom heen staat de zithoek. Andere details die opvallen zijn de karakteristieke balken en de honing-kleurige stenen muren.
Pomerol kijkt uit op het park en heeft openslaande deuren naar het eigen terras met tuinmeubilair en parasol. De ligging is op het zuidoosten en u beschikt over een ruime tuin van ruim 3.000 m 2 (dat is bijna een half voetbalveld). Door de grootte van het landgoed en de situering is veel privacy gewaarborgd. Natuurlijk is er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
Een groot (6 bij 12 meter) verwarmd zwembad is ideaal voor een heerlijke duik bij zomerse temperaturen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 895,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Château Coulon Laurensac - Vakantiehuis Pomerol
Bordeaux
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com