Boek hier je korte wintersport vakantie naar Frankrijk. 5 of 8 daagse skivakantie inclusief verblijf, busreis, ontbijt ÉN 3 of 6 daagse skipas vanaf €299,=!

Heerlijk 5 of 8 dagen relaxt op wintersport vakantie. Geen zorgen over de route, over files, weersomstandigheden, wel of geen sneeuwkettingen en hoe werken die dingen? files en parkeren. Laat je rijden en ga met de bus naar je favoriete wintersport bestemming. Onderweg genieten van de omgeving, een goed boek, film of een muziekje.

Tijdens dit arrangement verblijf je in Hotel La Meije. Dit hotel ligt op ongeveer 4 minuten lopen van de dichtst bijzijnde skiliften. Het hotel beschikt over comfortabel ingerichte kamers en zijn voorzien van alle moderne gemakken. Sommige kamers hebben een balkon waarvan je een prachtig uitzicht over de omgeving hebt. Het verblijf in het hotel is evenals het ontbijt inbegrepen in de prijs van het arrangement.

Klik hier om je wintersport arrangement te boeken.

Les Deux Alpes:

Het skigebied van Les Deux Alpes is een redelijk groot skigebied met circa 229 kilometer aan skipiste. Het is niet zo massaal als sommige andere wintersport gebieden, maar alle (ski) faciliteiten zijn aanwezig, inclusief een uitgaans circuit. Als je graag meerder skipistes wilt uitproberen kun je met je skipas gratis met de skibus hoppen van de ene naar de andere ski piste. Les Deux Alpes is uitermate geschikt voor skiërs van allerlei niveau’s. De beginnende skiër kan prima uit de voeten op de diverse oefen weides en de gevorderde skiër kan lekker skiën op de diverse (zwarte) pistes. Ook voor kinderen is het ideale ski omgeving.

De skipistes van Les Deux Alpes zijn als volgt ingedeeld:

  • 30 kilometer zwarte pistes
  • 35 kilometer rode pistes
  • 118 kilometer blauwe pistes
  • 46 kilometer groene pistes

De skiliften in dit skigbied zijn ook divers, van gondelliften tot sleepliften.

Het ski gebied kent diverse mogelijkheden van après ski. Van skihut waar een DJ met opzwepende beats de sfeer tot ultieme hoogtepunten weet te brengen tot luxe restaurant. Ook in Hotel La Meije kun je tegen een meerprijs en drie gangen menu reserveren, wat bereid wordt met lokale producten.

Klik hier om je wintersport arrangement te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 29 oktober t/m di 30 april 2019

Prijs

V.a. €299,=
V.a. €299,=

Locatie

Mont-de-Lans
75 Avenue de la Muzelle Mont-de-Lans
38860 Auvergne-Rhône-Alpes






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com