O jee! Nu al uitverkocht!


De Lumineuze nachten van Sprookjeskasteel De Haar. Wist je al dat het mysterieuze Sprookjeskasteel de Haar, ja die waar je altijd zo’n raar gevoel bij had, tot leven komt? En dat gebeurt tijdens de kerstvakantie dit jaar. Daar wil jij toch ook bij zijn? Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder voordelig entree kaarten bestellen met wel 34% voordeel. Een entree ticket kost je dan geen 19,00, zoals bij de kassa, maar slechts 12,50. Dat scheelt je dus al gauw 6,50 per entree ticket.

Klik hier om je entree ticket voor de Lumineuze nachten van Sprookjeskasteel De Haar te bestellen.

De lumineuze nachten van Sprookjeskasteel De Haar:

Als de dagen echt kort worden en de nachten langer, gebeurt er wat eigenaardigs in de kasteeltuinen van het kasteel. Het lijkt wel of de bomen ineens kunnen praten. En kasteeltorens zomaar kunnen swingen. Kom ook genieten van een circa 2,5 kilometer lange wandeling door de tuinen van het kasteel. Onder het genot van warme chocolademelk of een wijntje, word je zo’n 100 jaar mee teruggenomen in de tijd. Kijk mee hoe de kerst toendertijd werd gevierd. Of aanschouw hoe De Haar eens door brand werd verwoest. Maar weer herrees als het grootste kasteel van Nederland. Met daarom heen een prachtige landgoed.

Overigens ben je niet alleen. En ook nog eens in goed gezelschap……… Kijk maar eens om je heen welke celebreties ook de stoute schoenen hebben aangetrokken om dit mysterieuze schouwspel met jou te bekijken. Overigens geschikt voor het gehele gezin en ook voor jonge kinderen.

Lumineuze nachten van kasteel De Haar

Wat kun je verwachten tijdens de Lumineuze Nachten:

Een prachtig en vooral indrukwekkend schouwspel. Opgezet en gecreëerd door de mensen van Urban Mapping uit België. Deze createurs bieden als geen ander indrukwekkende architecturale mapping-projecten, zoals lichtshows, sfeercreatie, audiovisuele stadswandelingen en festivals in vele landen. Kortom; dit moet je beslist eens gezien en ervaren hebben.

Sowieso is het kasteel een prachtige plek waar geschiedenis, heden en toekomst samenkomen. En dat op slechts circa 15 minuten rijden van Utrecht.

Klik hier om je entree ticket voor de Lumineuze nachten van Sprookjeskasteel De Haar te bestellen.

Lumineuze nachten van Kasteel De Haar

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in een bezoek aan andere kastelen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

vr 17 december t/m zo 9 januari 2022

Openingstijden

Variërend vanaf 16:30 tot 21:30 uur (park sluit om 23:00 uur).

Prijs

Van 19,00 voor maar 12,50
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Kasteel De Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Meer informatie / boeken


Booking.com