3,00 Korting!


Ook dit jaar wordt de bijzonder gezellige Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg gehouden. Van vrijdag 12 november tot en met donderdag 30 december 2021 kun je je helemaal in kerstsferen onderdompelen. Deze kerstmarkt is er voor de echte kerst fan, bij wie zelfgemaakt glühwein door de aderen stroomt. Via dagjeuitPagina kun je nu goedkope entree tickets bestellen met wel 35% voordeel. Je entree ticket kost dan geen 8,50 aan de kassa, maar 5,50 besteld via internet. Dat scheelt je dus al gauw 3,00 per entree ticket.

Klik hier om je entree ticket voor de Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg te bestellen.

Voor een impressie van de kerstmarkten in de grotten van Valkenburg, kun je onderstaand filmpje bekijken:

Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg:

Ook dit jaar wordt de grootste ondergrondse kerstmarkt van Europa georganiseerd! En dat is tevens de meest de gezellige van allemaal. Het is niet alleen de grootste ondergrondse kerstmarkt van Europa, maar ook nog eens één van de de meest bezochte kerstmarkten van ons land. Dat komt vast door de bijzondere entourage in het gangenstelsel van de mergelgrotten waarin de markt gehouden wordt. En niet onbelangrijk: de markt wordt absoluut Coronaproof georganiseerd. Kortom kom ook eens langs en bezoek deze sfeervolle kerstmarkt.

De gezelligste tijd van het jaar:

Kerst is de meest gezellige tijd van het jaar! In de winterperiode wordt Valkenburg aan de Geul omgetoverd tot dé Kerststad van Nederland. Overal beleef je Kerst. Gezellig slenteren langs kraampjes. De nieuwste kerst gadgets bewonderen. Leuke kerstcadeau’s uitzoeken. En natuurlijk genieten van een hapje en een drankje mag er niet aan ontbreken. Bij enkele stands, in het horecagedeelte en buiten op het plein kan iedereen hiervan ontspannen genieten. 

Klik hier om je entree ticket voor de Kerstmarkt Valkenburg te bestellen.

Kerstmarkt gemeentegrot Valkenburg

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder ook naar, of waren geïnteresseerd in kerstmarkten in diverse andere steden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

vr 12 november t/m do 30 december 2021

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 11:00 - 19:00 uur
Zaterdag & Zondag: 10:00 - 19:00 uur
24, 26 & 30 december: 11:00 - 18:00 uur
25 december gesloten

Prijs

Van 8,50 voor maar 5,50

Locatie

Gemeentegrot
Cauberg 4
6310 BT Valkenburg aan de Geul
Meer informatie / boeken


Booking.com