Ludieke en hilarische Teamuitjes!


Het unieke dagje uit met het hele team! Speel ook eens met jouw team de hoofdrol in een teambuilding sessie. En laat je op hilarische en humorvolle wijze door niet alledaagse, maar o zo professionele trainers begeleiden. Vind de verbinding, wijs met de neuzen dezelfde kant op en kom ook met jouw team op een hoger niveau. Inmiddels nieuwsgierig geworden? Vraag dan ook informatie aan over zo’n unieke training. Of vraag meteen een unieke offerte voor een bedrijfsuitje aan bij TeamSpeling Teambuilding.

TeamSpeling Teambuilding:

Ben jij of zijn jullie belast met het organiseren van de eerstkomende teambuilding dag of bedrijfsuitje? Vind je dat jouw team wel een oppepper kan gebruiken? Realiseer je dan dat een teambuilding, teamtraining of bedrijfsuitje ook enorm leuk kan zijn! Geen saaie statistieken, powerpoint presentaties of flip-overs vol met bullets. Maar een training op maat vol humor en verbinding. Deze teambuilding wordt gegeven door super ervaren en gedreven trainers. De trainingen zijn bijvoorbeeld bijzonder waardevol voor veranderingsprocessen, het geven of juist ontvangen van feedback en een (nog) betere samenwerking.

Teamspeling Teambuilding

Wat kun je verwachten van TeamSpeling Teambuilding:

Simpelweg en kort; Alles! De trainers van TeamSpeling leiden op bijzonder onconventionele wijze de trainingen. De kracht van TeamSpeling zit hem met name in de humorvolle benadering. De trainers houden je als team en vooral individuele teamleden een spiegel voor. Ze brengen daarvoor de nodige humor en interactief entertainment mee. Met als doel om de individuele deelnemers zich al snel “veilig” te laten voelen, waardoor men zich makkelijker durft bloot te geven. Daardoor is het makkelijker om resultaat in de vorm van een betere kwaliteit, communicatie en samenwerking in gang te zetten.

Waar kun je TeamSpeling Teambuilding volgen:

Je hebt zelf de keuze uit offline en online teambuilding programma’s. De teambuilding kun je dus zowel online, via internet, als ook offline, op locatie, genieten. Als de Coronamaatregelen bijvoorbeeld weer strakker gehanteerd worden, kun je dus evengoed je team op ludieke wijze naar een hoger niveau brengen. Zonder de gezondheid van je collega’s in gevaar te brengen. Daarnaast kun je er met een grote groep net zo goed terecht als met een kleinere groep mensen. TeamSpeling op locatie kan echt overal zijn. Bijvoorbeeld de bedrijfskantine, het kantoor van de schoonmaker of een hippe locatie buiten je bedrijf. En indien dat gewenst of nodig is, kan het ook nog in de Engelse taal gegeven worden.

Teamspeling Teambuilding

Wat is Speling:

Het is wel belangrijk om te weten wat Speling nou precies betekent en waar het voor staat. Speling is een lichte afwijking ten opzichte van de norm waardoor beweging mogelijk is. Om dat te bereiken wordt er gebruik gemaakt van:

  • Zoals gezegd “Speling”. Met humor wordt er een beetje afgeweken van de norm
  • Gebruik van audio visuele effecten. Zowel online als offline. Een extra gave beleving
  • Geïmproviseerde liedjes en sketches voor en over de deelnemers
  • Er wordt niet zomaar wat gedaan. De programma’s zijn gefundeerd op relevante communicatietheorieën

Invloed op het programma:

Vanzelfsprekend heb je zelf invloed op het programma. Het is jouw bedrijf met jouw eigen te behalen doelen. Jouw wensen zijn leidend. Al is lachen, humor en plezier de rode draad door de trainingen.

Wie gingen je voor:

Van grote multinationals tot bedrijven met een klein team, grote overheidsinstanties tot internationale NGO’s zij gingen je allen voor. Kortom; stop met twijfelen en vraag meteen een offerte aan voor je volgende bedrijfsuitje bij Teamspeling.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl waren bijvoorbeeld ook geïnteresseerd in andere artikelen van het Magazine.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenWanneer

zo 10 oktober t/m za 31 december 2022

Locatie

TeamSpeling
Proostwetering 103a
3543 AC Utrecht

Contact

085 013 33 32
Meer informatie / boeken


Booking.com