7,51 Korting!


Ontdek en leer van alles over de geschiedenis van de Nederlandse Scheepvaart. Kijk hoe het leven aan boord was door de eeuwen heen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen voor het Scheepvaartmuseum in Amsterdam met wel 40% korting van 17,50 voor maar 9,99.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Scheepvaartmuseum in Amsterdam te bestellen.

Scheepvaartmuseum Amsterdam:

Alle hens aan dek! Kom je ook gauw eens kijken in het het Scheepvaartmuseum in Amsterdam? Op deze prachtige lokatie, midden in Amsterdam kun je zien hoe de Hollanders door de eeuwen heen de wereldzeeën bevoeren. De geschiedenis die tentoon wordt gesteld, beslaat zeker circa 500 jaren Hollandse scheepvaart. En beslaat ongeveer 40.000 bijzondere items, die een relatie met de scheepvaart hebben. Daarvan zijn er circa 50 echte topstukken bij.

Het VOC schip Amsterdam voor het Scheepvaartmuseum Amsterdam

Interaktief Scheepvaartmuseum:

Een bezoek aan dit leuke museum is een top dagje uit voor de hele familie. In het museum worden er wel Met name voor de kinderen is er veel te doen en te ondernemen. Zoals spannende avonturen beleven met een virtual reality tour door het voormalige VOC schip Amsterdam. Ervaar zelf ook maar eens wat je allemaal moet kunnen om een echte volleerd matroos te worden.

Leer alles over walvissen in het scheepvaartmuseum Amsterdam

Wat is er nog meer te doen in het Scheepvaartmuseum:

In het museum is bijvoorbeeld een tentoonstelling over walvissen en de jacht op deze prachtige dieren. Deze tentoonstelling is getiteld “Het verhaal van de walvis”. Verder is er een interaktieve tentoonstelling voor het over het leven aan boord in de vorm van een levensgroot bordspel. Tijdens dit spel leer je van alles over bijvoorbeeld rangen en standen, hygiëne, maar ook over scheurbuik.

Virtual reality in het Scheepvaartmuseum

Wist je dat?

Wist je dat het scheepvaartmuseum gevestigd is in een gebouw wat in 1656 gebouwd is? In die tijd werd het pand gebruikt als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam. De bouw vond plaats in de tijd dat de haven van Amsterdam nog de grootste haven van de wereld was. Het was een zeemagazijn en diende om snel een oorlogsvloot op te kunnen tuigen.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Scheepvaartmuseum in Amsterdam te bestellen.

Echt interaktief zoals zelf mogen voelen en beleven

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in een Privéboot met schipper huren in Amsterdam, City Challenge Amsterdam en de Amsterdamse Wallen Tour.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 9 april t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

museum (dinsdag t/m zondag) 10.00 - 17.00 uur
vakantie openingstijden - van maandag t/m zondag 10.00 - 17.00 uur
museumwinkel (dinsdag t/m zondag) 10.00 - 17.00 uur
bibliotheek (dinsdag t/m vrijdag) 10.00 - 17.00 uur

Prijs

Volwassene van 17,50 voor maar 9,99
Kinderen vanaf 3 jaar van 8,50 voor maar 5,99
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Locatie

Scheepvaartmuseum
Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com