Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Als je altijd al eens hebt willen ervaren hoe het is om een zware Boeing 737 te besturen, heb je hier je kans. Via DagjeuitPagina.nl kun je een uur lang samen met een vriend, collega of familielid vliegen in een Boeing simulator op Lelystad Airport. Vouchers voor deze unieke ervaring bestel je hier met wel 38% korting van 200,00 voor slechts 125,00. Dat scheelt je dus al gauw 75,00 per vlucht.

Klik hier om je vouchers voor het vliegen in een Boeing 737 te bestellen.

Vliegen in een Boeing 737 Vliegsimulator:

De vliegles vindt plaats in een professionele vliegsimulator op het vliegveld van Lelystad. Hier vind je verschillende simulatoren. Bij dit arrangement heb je de keuze uit 2 vliegsimulators:

  • De Fixed Base Sim
  • De Full Motion Sim

De Fixed Base Sim is een vliegsimulator die vast op de grond staat. Ondanks dat je vast op de grond staat merk je dat zeker niet als jij aan het vliegen bent. Wil je de volledige ervaring? Kies dan voor de Full Motion Sim! Deze vliegsimulator beweegt mee tijdens het vliegen, hierdoor is de vliegervaring niet van echt te onderscheiden. En extra leuk: je mag zelf jouw bestemming kiezen! En bij beide arrangementen krijg je tevens een uitgebreide uitleg, koffie, thee en een rondleiding.

Nu kun je zelf ook eens ervaren wat voor de krachten vrij komen bij bijvoorbeeld het opstijgen in een Boeing 737. Deze simulator is er niet alleen voor de fun. Ook professionals kunnen hier hun training krijgen. Deze ervaring zul je vast nog lang als bijzonder leuke herinnering koesteren.

vliegen in een Boeing

Wat kun je verwachten:

Na ontvangst krijg je eerst een briefing. Zodat je voorbereid bent over wat je moet doen. Daarna begint je daadwerkelijke vliegles. Die vliegles krijg je in een Boeing 737NG Static Flight Simulator. Tijdens deze simulatie vlucht kun je wereldberoemde vliegvelden bezoeken, zoals Schiphol natuurlijk. Maar ook andere vliegvelden kun je tijdens je vlucht bezoeken. Wat denk je bijvoorbeeld van Hong Kong, Insbrück of Sint Maarten. Ook de weersomstandigheden zoals storm of een zonnige dag kunnen aangepast worden. Maar ook vliegen bij daglicht of duisternis kunnen eventueel gewijzigd worden.

Klik hier om je vouchers voor het vliegen in een Boeing 737 te bestellen.

Hotelovernachting:

Een vlucht in deze flightsimulator kun je ook prima combineren met een stedentrip, weekeindje weg of midweek naar bijvoorbeeld Amsterdam. Klik maar eens hier om je hotelovernachting Amsterdam te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 25 juli t/m vr 31 december 2021

Prijs

Een uur vliegen (Fixed Base) voor 2 personen van 200,00 voor slechts 125,00
Een uur vliegen (Full Motion) voor 2 personen van 320,00 voor slechts 200,00

Locatie

AIS Flight Academy
Flamingoweg 20
8218 NW Lelystad






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com