5,50 Korting!


Betreedt de wereld van ridders, jonkvrouwen, narren, boeren en buitenlui. Breng eens een bezoek aan kasteel Hoensbroek. Via Dagjeuitpagina.nl kun je entree tickets bestellen met 41% korting van 13,50 voor slechts 8,00. Dat scheelt je dus al gauw 5,50 per entree ticket.

Klik hier om je entree tickets voor kasteel Hoensbroek te bestellen.

Kasteel Hoensbroek:

De geschiedenis van Kasteel Hoensbroek gaat al terug tot omstreeks 1225. Het oudste bouwwerk van het huidige kasteel, is de hoge ronde toren. Die toren is al omstreeks 1360 gebouwd. Kasteel Hoensbroek is één van de grootste kastelen van Nederland. Het kasteel ligt in het zuiden van de provincie Limburg, tussen Brunssum en Heerlen. Het kasteel onderscheidt zich van andere kastelen door de goede toegankelijkheid, als één van de best bewaarde en natuurlijk de mooiste. In het kasteel zijn meer dan 40 verschillende authentiek ingerichte kamers te bezoeken. De aankleding van de kamers beslaat de periode die dateert vanaf de middeleeuwen tot en met de 18e eeuw.

Kasteel Hoensbroek

Wat kun je verwachten in Kasteel Hoensbroek:

Je kunt het kasteel geheel op eigen gelegenheid bezoeken met behulp van een plattegrond. Of ga zelf op onderzoek uit in het kasteel door middel van één van de speurtochten.  Bewonder de prachtig ingerichte balzaal, zoek de geheime kamer of ervaar de kou en kilte van de duistere kerkers. Je kunt ook oude middeleeuwse spellen spelen op het kasteelplein of in de gewelfde kelder. Met de kerkers vlakbij is vals spelen er niet bij.

Kasteel Hoensbroek

Geschikt voor de gehele familie:

Een bezoek aan dit unieke kasteel is echt een belevenis. Voor zowel jong als oud. Voor alle leeftijds categorieën is er genoeg te beleven en te ondernemen.

Kasteel Hoensbroek

Zomer programma:

Als je op de website van het kasteel kijkt, kun je zien wanneer de evenementen plaats vinden. Het kasteel organiseert namelijk de hele zomer door shows met ridders te paard, roofvogel shows en ontdekkingstochten met de slot bewaarder.

Klik hier om je entree tickets voor kasteel Hoensbroek te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in andere kastelen die je kunt bezoeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 27 september t/m wo 28 december 2022

Openingstijden

maandag tot en met zondag 10.00 - 17.30 uur

Prijs

Van 13,50 voor maar 8,00

Locatie

Kasteel Hoensbroek
Klinkertstraat 118
6433 PB Hoensbroek
Meer informatie / boeken


Booking.com