4,00 Korting!


Wijk eens af van de gebaande en geijkte paden en breng een bezoek aan de expositie Zandverhalen in Elburg, Gelderland. Dat is namelijk een super leuk dagje uit voor jong en oud! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goedkope entree tickets bestellen, met korting van wel 22%. Een toegangskaartje kost je dan geen 18,50 maar bestel je al voor slechts 14,50. Zandverhalen Elburg is een super leuk dagje uit voor de hele familie en zeer geschikt voor jong en oud.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Zandverhalen Elburg te bestellen.

Zandverhalen Elburg 2024:

Zandverhalen is een tentoonstelling zoals je die nergens vindt. Geen lichtgevende schermpjes, geen digitale gadgets, maar een eerlijke belevenis vol echt en natuurlijk materiaal: Je vind er wel 4000 m3 gebeeldhouwd zand, afgedankte sluisdeuren, hout, botten en botters. De expositie Zandverhalen brengt diverse verhalen uit de bijbel in beeld. En op zo’n manier dat oude geschiedenissen weer springlevend worden. Tegelijkertijd sluit men de ogen niet voorhet hedendaagse. De verhalen zijn bijzonder herkenbaar voor bezoekers die opgegroeid zijn met deze vertellingen als voor hen die ze nog niet kennen.  De hal waar de Zandverhalen te zien zijn is een podium, een vrijplaats, waarop de oude verhalen zonder religieuze claim kunnen worden verteld en beleefd.

Zandverhalen Elburg

Wat kun je verwachten van de expositie Zandverhalen in Elburg :

Ontdek deze verhalen, waarvan de meesten eeuwenoud zijn. Maar die nu in het zand vann Elburg opnieuw gaan leven. Zie onder andere hoe bijbelse personages die gebeeldhouwd zijn hardop lijken te spreken. De expositie neemt je mee op een bijzondere reis. Het begint in de tijd van Adam en Eva in het paradijs. Gevolgd door Mozes op de berg, de toren van Babel, zo naar het Nieuwe Testament. Verder zie je onder andere machtige farao’s en levensechte olifanten. Zij imponeren je op indrukwekkende wijze. Speciaal voor kinderen is er een speciale speurtocht door Zandverhalen.

Zandverhalen Elburg

Goed om te weten:

De voucher is geldig tot en met 31 december 2024. Voor deze expositie hoef je niet te reserveren. De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee. De tour met een speurtocht duurt ongeveer 1,5 uur. Zandverhalen is rolstoel toegankelijk. En let op: De expositie is niet verwarmd, dus kleed je maar warm aan!

Zandverhalen Elburg

Klik ook hier om je entree tickets voor het Zandverhalen Elburg te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in meer musea en exposities.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 18 februari t/m di 31 december 2024

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag 10.00 - 18.00 uur
Op maandag gesloten, met uitzondering van de schoolvakanties.

Prijs

Voor 18,50 voor slechts 14,50

Locatie

Zandverhalen Elburg
J.P. Broekhovenstraat 9-11
8081 HB Elburg
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com