12,10 Korting!


Dit is je kans om entree tickets te bestellen voor het Brabants Winterfestijn Breda! De hele kerstvakantie lang kun je genieten van circus acts, gezellige kraampjes en té gekke attracties. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige entree tickets bestellen met wel 56% korting. Van 22,50 voor maar 9,95. Dat scheelt je dus al gauw 12,10 per entree ticket!

Klik ook hier om je entree tickets voor het Brabants Winterfestijn Breda te bestellen.

Winterfestijn Breda

Brabants Winterfestijn Breda:

Nadat de editie van vorig jaar werd afgeblazen, ben je dit jaar meer dan welkom op dit Brabantse feestje. Dit Winterfestijn is een uniek concept van all in genieten van diverse attracties, circus voorstellingen, food and drink beleving, en animatie. Dat alles in een bruisende evenementenhal van wel 8400 m2. Dus ook bij slecht weer zit je hier uitstekend. Overigens zijn op het buitenterrein ook attracties, waardoor het totale evenementen oppervlakte in totaal wel 10.000 m2 groot is. Kortom het ideale gezinsuitje voor tijdens de kerstvakantie! Hier vind je vermaak, vertier en heel veel lekkers voor jong en oud.

Winterfestijn Breda

Attracties Winterfestijn:

Voor de kinderen staan er 5 leuke attracties klaar om van te genieten. Dat zijn bijvoorbeeld crazy bumper cars, de flying jumbo en de tea cups. Als je niet tot de kinderen behoort, kun je lekker uit je dak gaan in wel 9 attracties! Dat zijn onder andere de autoscooters, de Booster Hell Raiders en de Extreme Trip.

Circus in het Winterfestijn Breda:

Ook het circus zal zeker niet ontbreken bij deze editie van het Winterfestijn. Dit jaar kun je gieren van lachen om clown en entertainer Jack Houben (Desalles) en de rasartiest Gilbert Jakubczyk Liberman Saltimbanque.

Winterfestijn Breda

Mega Oliebollen drive in:

Oliebollen, appelflappen, krentenbollen en nog veel meer oud en nieuw lekkers, kun je scoren bij de Oliebollen drive-in. Deze Oliebollen drive-in is een uniek oliebollen afhaal systeem. Bestellen doe je vanuit je comfortabele auto. Deze Oliebollen Drive-in is geopend van 12 tot en met 31 december. Dagelijks is de drive-in geopend van 11.00 tot 20.00 uur, met uitzondering van 25 december. Op 30 december zijn er extra lange openingstijden van 08.00 tot 22.00 uur en op 31 december van 07.00 – 19.00 uur. Deze oliebollen wil je toch zeker eens proeven!

Parkeren:

Als je met je eigen auto komt, kun je deze geheel gratis parkeren. Er is ruimte genoeg.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Brabants Winterfestijn Breda te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Winter- en Kerstcircussen in de plaatsen:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 18 december t/m zo 9 januari 2022

Prijs

Van 22,50 voor maar 9,95

Locatie

Breepark
Bavelseparklaan
4817 ZX Breda
Meer informatie / boeken


Booking.com