61,00 Korting!


Kom ook eens heerlijk uitrusten en genieten van een korte vakantie Zeeland. Een overheerlijk all inclusive verblijf met hopelijk veel zon, in ieder geval de zee en het strand. En dat allemaal in dé waterprovincie van Nederland met de meeste zonuren. In Zeeland schijnt de zon namelijk 10 tot 15 procent meer dan in de rest van het land. 3 dagen lang genieten van een all inclusive arrangement. Je hoeft je dus niet meer druk te maken over je natje en droogje en je slaapt in het Hotel de Elderschans.

Klik hier om je 3 daags alle inclusive arrangement “Korte Vakantie Zeeland” te boeken.

Korte Vakantie Zeeland:

Tijdens deze aanbieding verblijf je in het Hotel de Elderschans. Hotel de Elderschans is gelegen op de Elderschans in de stad Aardenburg. Het hotel is in 2016 benoemd tot beste all-inclusive hotel van Nederland en heeft ook de Zoover 2016/2017 award gewonnen voor populairste hotel. Is dat niet het hotel waar je in wilt verblijven en laten verwennen tijdens je korte vakantie?

Vakantie Zeeland 3 dagen

Wandelen:

Het Hotel de Elderschans is een ideale start om dagjes uit in de omgeving te ondernemen. Het is erg centraal gelegen en leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld wandel- of fiets tochten in de omgeving. Het is erg eenvoudig om zelf een wandel- of fietsroute uit te stippelen. Voor de wandelaars is er een uitgebreid netwerk van wandelroutes. Zeeland beschikt namelijk over een uitgebreid wandel netwerk. Op de kruisingen van paden staat een knooppunt nummer. Met die knooppunt nummers kun je simpel en eenvoudig zelf een korte of langere route uitstippelen. Ideaal voor de ervaren of beginnende wandelaar. Op deze manier wordt het je ook makkelijk gemaakt om een meerdaagse tocht te plannen en te wandelen.

Vakantie Zeeland 3 dagen

Vakantie Zeeland en Fietsen:

De provincie Zeeland kent een uitgebreid fietspaden netwerk. Dit netwerk is ruim voorzien van wegbewijzering. Dus ook voor een fietstocht is Zeeland een ideale omgeving.

Zeeland 3 dagen

Vakantie Zeeland en Watersport:

Als je Zeeland zegt, zeg je water, water en nog eens water. Ideaal voor de beoefenaars van watersport, onderwatersport en aan het watersport. Varen, surfen, suppen, kiten, duiken, snorkelen, vissen enz. enz. Mogelijkheden te over en allemaal op korte afstand van je hotel. Huur bijvoorbeeld eens een sloep of een zeilboot en geniet van de rust op de Zeeuwse wateren.

Zeeland kent diverse duikplekken met elk zijn eigen verscheidenheid in onderwater leven. Geschikt voor zowel de beginnende als de geoefende duiker. Zo is het mogelijk om een stroomduik te maken in de Oosterschelde, maar ook een duik binnen de limieten van een beginnende duiker.

Stedentrip Vlissingen:

Als je een dagje naar Vlissingen gaat, zijn er verschillende dingen die je kunt doen en bezoeken. Hier zijn een paar suggesties:

  • De makkelijkste en snelste manier om Vlissingen te verkennen is met de Zonnetrein Zeeland. Dit electrisch aangedreven treintje maakt een rondtour van circa een uur door Vlissingen
  • Maak een wandeling over de boulevard: De boulevard van Vlissingen biedt een prachtig uitzicht op de zee en de passerende schepen. Het is een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de frisse zeelucht. En het is nog gratis ook!
  • Bezoek het muZEEum: Het muZEEum is een museum over de geschiedenis van Vlissingen en de zee. Hier vind je verschillende exposities over scheepvaart, visserij en de maritieme geschiedenis van Zeeland.
  • Maak een rondvaart: Vanuit de haven van Vlissingen kun je een rondvaart maken door de Westerschelde. Tijdens deze vaartocht kom je langs de indrukwekkende zeeschepen en de mooie natuur van Zeeland.
  • Ontdek de stad: Vlissingen heeft een gezellig centrum met leuke winkels en restaurants. Wandel door de straatjes en ontdek de mooie gebouwen, zoals het stadhuis en de Sint Jacobskerk.
  • Relax op het strand: Vlissingen heeft een lang en breed strand waar je heerlijk kunt zonnen, zwemmen en wandelen. Het strand is goed bereikbaar en er zijn verschillende strandtentjes waar je iets kunt drinken of eten.

Dit zijn slechts enkele suggesties voor een dagje in Vlissingen. Er is nog veel meer te zien en te doen in deze mooie Zeeuwse stad.

Hotel De Elderschans

Stedentrip Brugge:

Het centrum van Brugge ligt op ongeveer een half uurtje rijden van je hotel. Brugge is een erg leuke stad om eens te verkennen. En een aanrader als stedentrip.

Andere bezienswaardigheden:

Breng ook eens een bezoek aan het voormalig werkeiland Neeltje Jan. Deze is inmiddels verworden tot een super leuk dagje uit voor jong en oud. Neeltje Jans is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. Er worden educatieve boottochten georganiseerd. Tijdens deze tochten die ongeveer een uur duren, worden regelmatig bruinvissen en zeehonden gespot. Speciaal voor de jeugd zijn er waterglijbanen. Bezoek ook het grootste aquarium van Zeeland of één van de zeehonden shows.

Vanuit Bruinisse vertrekt er regelmatig een rondvaartboot voor een heuse echte Zeehonden Safari.

Klik hier om je 3 daags alle inclusive arrangement “Korte Vakantie Zeeland” te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in meer korte vakanties.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 11 april t/m zo 31 december 2023

Prijs

Van 200,00 voor maar 139,00

Locatie

Hotel de Elderschans
Herendreef 67
4527 AZ Aardenburg
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com