Last minute!!


Wil jij deze zomer nog even naar de zon…. Dagjeuitpagina heeft vele prachtige zonvakanties. Naar Ibiza en andere zon bestemmingen.

Maar deze uitgelichte vakantie naar Ibiza en naar een familie hotel is inclusief vlucht, hotel met all inclusive verzorging vanaf 1241 Euro p.p. De prijs gebaseerd voor een gezin van 4 personen en vliegen vanuit Amsterdam.

Over Hotel AzuLine Bergantín

Hotel Azuline Bergantin is een prettig modern hotel voor een fijne vakantie voor het gehele gezin. Het hotel draagt veel zorg voor de indeling van de verschillende zones zodat iedereen een leuke vakantie heeft. Zo zijn er 2 zwembaden, waarvan 1 speciaal voor kinderen, met een leuk piratenschip met peuterglijbaantjes. Daarnaast is er een zwembad alleen voor volwassenen, waar u lekker tot rust kunt komen.

Er is een enthousiast animatieteam wat leuke activiteiten organiseert en kinderen tot 12 jaar vermaken zich opperbest in de miniclub en tijdens de minidisco met mascotte Ollie. De oudere kinderen zullen zich lekker uit kunnen leven in de spelletjes ruimte.

Dit is natuurlijk niet het enige wat wij aanbieden op Ibiza er zoveel mooie aanbod, kijk hier en maak jouw keuze!

Waarom naar Ibiza?

Ibiza is een populaire bestemming om verschillende redenen:

Prachtige stranden: Ibiza staat bekend om zijn adembenemende stranden met kristalhelder water en fijn zand. Of je nu wilt zonnebaden, zwemmen, snorkelen of watersporten wilt beoefenen, er is voor ieder wat wils.

Adembenemende natuur: Naast de stranden heeft Ibiza ook een prachtig binnenland met weelderige bossen, pittoreske dorpjes en schilderachtige landschappen. Het is een geweldige plek om te wandelen, te fietsen en te genieten van de natuur.

Hippie cultuur: Ibiza heeft een rijke geschiedenis met een invloedrijke hippie cultuur. Er zijn nog steeds plekken op het eiland waar je deze sfeer kunt ervaren en authentieke hippie-markten kunt bezoeken.

Mediterrane keuken: De lokale keuken van Ibiza is heerlijk en biedt een breed scala aan verse visgerechten, mediterrane specialiteiten en tapas om van te genieten.

Prachtige zonsondergangen: Ibiza staat bekend om zijn prachtige zonsondergangen. Veel mensen verzamelen zich op speciale plekken, zoals Café del Mar, om te genieten van het schouwspel terwijl de zon langzaam in de zee zakt.

Relaxte sfeer: Ondanks de levendige feestcultuur heeft Ibiza ook een ontspannen en chill-uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om te genieten van de rustige kant van het eiland en te ontspannen in een rustige omgeving.

Kortom, Ibiza biedt een unieke mix van feesten, natuur, cultuur en ontspanning, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor allerlei soorten reizigers, of je nu op zoek bent naar een feestvakantie of gewoon wilt genieten van de schoonheid van het eiland.

Wat moet je zien behalve het strand…

Naast de prachtige stranden zijn er tal van andere bezienswaardigheden en activiteiten op Ibiza die de moeite waard zijn om te ontdekken. Hier zijn enkele suggesties:

Dalt Vila: Dit is de oude stad van Ibiza-stad, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het is een doolhof van geplaveide straatjes, historische gebouwen, charmante pleinen en een indrukwekkend kasteel op de top. Verken de middeleeuwse stadsmuren en geniet van het adembenemende uitzicht over de stad en de zee.

Puig de Missa: In het charmante dorp Santa Eulalia del Río ligt deze heuvel, bekroond met een oude kerk. Je kunt hier een aangename wandeling maken en genieten van het uitzicht over de omgeving.

Hippiemarkten: Bezoek een van de beroemde hippie-markten op Ibiza, zoals de Punta Arabi-markt in Es Canar of de Las Dalias-markt in San Carlos. Hier vind je handgemaakte ambachten, kleding, sieraden en unieke souvenirs.

Uitgaan op Ibiza

Sant Antoni de Portmany: Deze stad aan de westkust staat bekend om zijn bruisende nachtleven, maar het heeft ook een mooie promenade langs de haven en een prachtige zonsondergang.

Feesten en nachtleven: Ibiza is wereldberoemd om zijn bruisende nachtleven en feestcultuur. Het eiland trekt top-DJ’s en muzikanten aan, en er zijn talloze clubs en bars waar je kunt genieten van geweldige muziek en dansen tot in de vroege uurtjes.

Puig de Missa: In het charmante dorp Santa Eulalia del Río ligt deze heuvel, bekroond met een oude kerk. Je kunt hier een aangename wandeling maken en genieten van het uitzicht over de omgeving.

Watersport: Naast zwemmen en zonnebaden, biedt Ibiza een scala aan watersportactiviteiten zoals jetskiën, duiken, kajakken, paddleboarden en zeilen.

Sunset bars en beachclubs: Bezoek een van de vele strandclubs en bars om te genieten van de beroemde zonsondergang van Ibiza onder het genot van een drankje en goede muziek.

De Natuur op Ibiza

Natuurpark Ses Salines: Dit is een beschermd natuurgebied tussen Ibiza en Formentera, bekend om zijn zoutmeren en een rijk vogelleven. Maak een wandeling door dit unieke landschap.

Boottochten: Huur een boot of neem een boottocht rond het eiland om afgelegen stranden, kliffen en grotten te verkennen. Dit biedt je een uniek perspectief op de kustlijn van Ibiza.

Kust van Ibiza

Es Vedrà: Dit is een mysterieuze rotsformatie voor de kust van Ibiza, die volksverhalen en legendes heeft geïnspireerd. Het is een beschermd natuurgebied en biedt een prachtig uitzicht vanaf verschillende uitkijkpunten langs de kust.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat je kunt zien en doen op Ibiza buiten de stranden. Het eiland biedt voor elk wat wils, of je nu van geschiedenis, natuur, cultuur of feesten houdt.

Kijk hier voor meer prachtige Ibiza reizen!



.










Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com