Gîte Notaire – max 6 personen
De gîte op het gelijkvloers – niveau van de tuin – heeft een afzonderlijke ingang, een leefruimte met open keuken met nog een ingang, een eerste slaapkamer met twee niveau’s uitgevend op de gang,  een tweede slaapkamer uitgevend op de leefruimte, een badkamer met douche en dubbele lavabo, een apart toilet en een opbergruimte.
De grote familiekamer is uitgerust met één tweepersoonsbed en twee aparte eenpersoonsbedden drie trapjes lager. Deze kamer geeft ook toegang tot het terras via een porte-fenêtre. De tweede kamer dewelke uitgeeft op de leefruimte is voorzien van één tweepersoonsbed. De leefruimte met salon en eettafel is voorzien van een open keuken dewelke is uitgerust met een kookfornuis, vaatwas, microgolf en frigo.
Er is TV met Wii spelconsole en internet aanwezig. Vanuit de leefruimte heeft men ook toegang tot de tuin /terras via een trap van vier tredes.
Het terras wat hoger ligt dan het lager gelegen zwembad biedt voldoende plaats en is schaduwrijk door twee platanen dewelke natuurlijke afkoeling bezorgen. Het zwembad met Romeinse trap meet 11 bij 5.5m en is rondom voorzien van bestrating zodat voldoende ligzetels en parasols kunnen worden geplaatst. Er is ook een buitendouche.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 875,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Gîtes La Peyroulière : Gîte Notaire
Montaigu-de-Quercy
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com