Vakantiehuis ”Le Vigneron (= de wijnboer) de Boulède” is samen met ”La Bouchonnière (= de kurkenmaakster) de Boulède” één van de twee eind juni 2009 nieuw opgeleverde, stijlvol gerenoveerde gîtes in het gehuchtje en voormalig ambachtsliedendorpje Le Mayne de Boulède.
Ook vindt u op Boulède reeds de twee vakantiehuizen ”Le Menuisier” (= de timmerman) en ”Le Forgeron” (= de smid) van dezelfde eigenaren. Deze twee huizen en het gedeelde zwembad worden al sinds 2005 succesvol het gehele jaar door verhuurd; lente, zomer, herfst en winter. Deze twee huizen zijn officieel gekwalificeerd met vier sterren voor geboden comfort en kwaliteit.
De twee nieuwe vakantiehuizen zijn ondergebracht als zgn. ”onder één kap woningen” in een voormalige zeer grote boerderij (een gebouw van 38m lang) bestaande uit woongedeelten, schuren, stallen e.d. De privacy van ieder huis is gewaarborgd door de entrees, de (overdekte) terrassen en de privetuinen geheel tegenovergesteld en ver uiteenliggend van elkaar te realiseren.
In het midden van deze voormalige boerderij is bovenop de voormalige tractorschuur (hangar) een nieuwe verdieping gezet in ”stijl” (zie foto), welke nu plaats biedt aan 2 extra slaapkamers en een 2e badkamer (douche, wastafel, 2e toilet) voor het vakantiehuis Le Vigneron.
Le Vigneron en La Bouchonnière delen het 2e zwembad van 11 x 5m, met ruime terrassen, ligstoelen, hangmat e.d. Dit zwembad is gelegen op 30m afstand, aan de achterzijde van de gîtes, intiem beschut met bomen en groen rondom.
De twee nieuwe vakantiehuizen zijn smaakvol zijn ingericht vergelijkbaar met de hiervoor genoemde twee huizen en vanzelfsprekend uitgerust met de zo kenmerkende veranda (overdekt terras) of patio, waar het bij alle weertypen goed toeven is. Ook ontbreken de behouden originele details van de huizen niet zoals een openhaard, oude ingebouwde kasten, tegelvloeren, een broodoven, etcetera. Dit alles gecombineerd met modern comfort zoals vaatwasser, wasmachine en dergelijke en oog voor landelijke, sfeervolle en degelijke afwerking van het hele huis.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 1.075,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Boulède - Le Vigneron
Monflanquin
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com