Gîte l’Ecurie was ooit een schuur maar is nu een comfortabele gîte, geschikt voor 2 tot max. 10 personen.
Het vakantiehuis heeft een ruime woonkamer met balkenplafond en een houtkachel. Er is een televisie met DVD-speler en er is de mogelijkheid om aansluiting op het internet te krijgen. Vanuit de woonkamer loopt u zo het terras op. De open keuken is van alle gemakken voorzien; een fornuis, oven, magnetron koelkast en vaatwasser.
De 3 ruime slaapkamers zijn geschikt voor 10 personen. Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed (kan op verzoek worden geconfigureerd als een kamer met twee eenpersoonsbedden), en de slaapkamers 2 en 3 hebben elk een tweepersoonsbed plus een stapelbed voor volwassenen. De grote eetkamer is ook geschikt voor 2 opklapbedden op aanvraag en met een supplement; een reisbedje en een kinderstoel zijn ook beschikbaar op aanvraag. Er zijn drie badkamers, elk met een douche, wastafel en toilet (en suite voor de slaapkamers 2 en 3). De eigen badkamer voor kamer 1 heeft een bad met douche).
Het vakantiehuis heeft een eigen tuin, voorzien van meubilair en barbeque, met uitzicht over de vallei en het dorp Brossac. L’Ecurie maakt deel uit van een klein kindvriendelijk vakantiedomein “Chez Sarrazin” ( 2 vakantiehuizen en een camping à la ferme). Voor gemeenschappelijk gebruik is de wasruimte waar u een wasmachine en droger vindt die zonder extra kosten te gebruiken zijn. Ook voor gemeenschappelijk gebruik is het zwembad (6×12 m.) met comfortabele ligstoelen, daarachter ligt de speelweide met schommels, tafeltennistafel en mogelijkheid om te voetballen, volleyballen of badmintonnen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 20 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 925,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

L'Ecurie
Brossac
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com