Het authentieke en comfortabele kwaliteitshuis Le Forgeron (6 pers. + 1 baby) is een voormalige oude streekboerderij gelegen in het charmante privégehuchtje ”Hameau de Boulède”.
Het huis is in 2004/2005 op zeer stijlvolle wijze, met behoud van het originele karakter van de huizen in deze streek, geheel gerenoveerd. Gezamenlijk met het huis Le Menuisier vormt het een zeer grote twee-onder-één-kapwoning waarbij eenieder volledige privacy heeft.
Le Forgeron bestaat uit een tweetal verdiepingen:
Begane grond: zeer ruime woon-/eetkamer + grote open keuken (70 m2),
badkamer, toilet, 1e slaapkamer
De woon-/eetkamer en keuken bevinden zich in de voormalige ”grange” (grote hooischuur en koeienstal) van deze voormalige boerderij. Een deel van de ”creches” (de houten voederbakken van de koeien) zijn behouden in deze ruimte om de scheiding aan te brengen tussen het woongedeelte met openhaard en het kook/eetgedeelte. Gezamenlijk beslaan keuken en woon/eetkamer een oppervlak van in totaal 70 m2. Het is er bijzonder ruim en licht.
In de keuken vindt u een fornuis, oven, koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser en wasmachine. Het eetgedeelte van de woonkamer grenst direct aan de keuken en ligt een niveau hoger (twee traptreden), op gelijk niveau met de woonkamer.
Vanuit de keuken zijn er twee openslaande deuren naar het overdekte gedeelte van het terras, een zogenaamde veranda. Dit terras beslaat de hele breedte van het huis (9m). Ook vanuit de woonkamer zijn er twee grote openslaande deuren naar dit terras. Verder in de woonkamer een fijne zitgelegenheid rondom de openhaard.
Vervolgens heeft u vanuit de woon/eetkamer toegang tot de 1e slaapkamer (2 persoonsbed, 1.60 x 2.00), een apart toilet en de badkamer (douche, wastafel).
Eerste verdieping: 2 slaapkamers, badkamer (wastafel, toilet)
Vanuit de woonkamer leidt een trap naar de eerste verdieping waar zich de 2e en 3e slaapkamer bevinden alsmede een badkamer met wastafel en het 2e toilet. De 2e slaapkamer heeft een 2 persoonsbed (1.60 * 2.00m), de 3e slaapkamer (3 personen) heeft een 1 persoonsbed (0.80 * 2.00m) en een twijfelaar (1.20 * 1.90m) eventueel geschikt voor twee kleinere kinderen om samen in te slapen.
Buiten
Direct aan de keuken grenst de mooie, ruime veranda met grote houten buitentafel die schaduw biedt in de zomer en een droge plek om toch buiten te zitten als het eens mocht regenen. Over de hele breedte van het huis heeft u een terras (10 * 4m), waarvan dus een deel overkapt door de veranda. U kijkt vanaf het huis uit over de geleidelijk naar beneden aflopende, 90 x 7 m diepe privétuin.
Buitenterrein Boulède = 25.000 vierkante meter vakantieplezier!
Het gehele terrein van 2,5 hectares (25.000 m2) is toegankelijk voor de huurders van Le Forgeron en Le Menuisier. Op dit buitenterrein bevindt zich het zwembad (11m x 5m, diepte: 1.10 – 2.00m) met comfortabele zit- en ligstoelen, parasols. Op een schaduwrijk plekje naast het zwembad tussen enkele bomen kunt u wegdromen in een hangmat.
Ook is er een speelgelegenheid voor kinderen (glijbaan, schommel, grote trampoline, zandbak).

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 8 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 1.075,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Le Forgeron
Monflanquin
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com