Le Menuisier de Boulède
Het authentieke en comfortabele kwaliteitshuis Le Menuisier (8 volwassenen + 1 baby) is een voormalige oude streekboerderij gelegen in het charmante privégehuchtje ”Le Mayne de Boulède”. Deze voormalige boerderij bestaande uit woongedeelten, hooischuur en stallen is op zeer stijlvolle wijze, met behoud van het originele karakter van de huizen in deze streek, van ’top tot teen’ gerenoveerd. Gezamenlijk met het huis ”Le Forgeron de Boulède” vormt het een zeer grote twee-onder-één-kapwoning waarbij eenieder zijn volledige privacy heeft.
Le Menuisier bestaat uit een tweetal verdiepingen:
Begane grond: keuken, woonkamer, eetkamer, badkamer (toilet, 2 wastafels, douche), 2e toilet, 1e slaapkamer
Ruime moderne keuken die via een open verbinding leidt naar een grote woon/eetkamer met zitgelegenheid rondom de originele openhaard. Het eetkamergedeelte met grote eettafel ligt 20 cm hoger t.o.v. het zitgedeelte in de woonkamer. Vervolgens heeft u vanuit de woon/eetkamer via een kleine afstap toegang tot de 1e slaapkamer, een apart toilet en de 1e badkamer met douche, 2 wastafels en een extra toilet.
Twee trappen in het eetkamergedeelte van de woonkamer leiden naar de drie andere slaapkamers op de eerste verdieping (zie beschrijving direct hierna).
Eerste verdieping: 2e, 3e en 4e slaapkamer, 2e badkamer (douche, wastafel)
De eerste trap leidt naar de 2e slaapkamer (twee eenpersoonsbedden: 0.90 x 2.00) die zich bevindt boven de woonkamer. Trap twee leidt naar een ruime mezzanine (25 m2. heerlijke speelplek voor kinderen en/of opbergruimte), en vervolgens naar de 3e slaapkamer (2 eenpersoonsbedden: 0.90 x 2.00) en de 4e slaapkamer (een tweepersoonsbed: 1.80 x 2.00) én de 2e badkamer (douche, wastafel) op de eerste verdieping.
Buiten
Direct aan de keuken grenst een mooie, ruime veranda met grote houten buitentafel die schaduw biedt in de zomer en een droge plek om toch buiten te zitten als het eens mocht regenen. U kijkt uit over de 30 x 15 m diepe privétuin en over het deel van terrein waar zich het zwembad bevindt (1 ha.). Vanuit de keuken links, op de kop van het huis (zuiden) is er nog een tweede terras met comfortabele zitstoelen en parasol.
Buitenterrein Boulède = 25.000 vierkante meter vakantieplezier!
Het gehele terrein van 2,5 hectare is toegankelijk voor onze gasten. Op dit buitenterrein bevinden zich 2 zwembaden (11m x 5m, diepte: 1.10 – 2.00m) met comfortabele zit- en ligstoelen, parasols en schaduwrijke plekken. Op een schaduwrijk plekje naast het zwembad tussen enkele bomen kunt u wegdromen in een hangmat.
Ook is er een speelgelegenheid voor kinderen (schommel, grote trampoline, zandbak).

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

wo 20 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.275,00
Prijs per week vanaf Boekingskosten a € 24,50 per boeking

Locatie

Boulède - Le Menuisier
Monflanquin
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com