“De prachtige omgeving bracht ons naar dit plekje, we kregen maar geen genoeg van het uitzicht. Omdat we dat niet voor onszelf wilden houden, besloten we hier een plek te creëren om dit alles met vrienden en familie te kunnen delen. Met die gedachte werd Stone House Villa’s geboren.” Ik kijk Katerina aan en zie een fonkeling in haar ogen als ze over de villa’s praat. Terwijl ik mijn zonnebril op zet kijk ik naar de groene heuvels van Sami en het eiland Ithaki in de verte. Ik snap precies wat ze bedoelt!

“Ook in de villa’s zelf wilden we een gevoel van thuis creëren,” zegt ze terwijl ze richting de villa’s loopt. “Wil je het zien?” Snel loop ik achter haar aan. Als ze de deur van één van de villa’s opendoet, trekken de authentieke meubels meteen mijn aandacht. Ik stap naar binnen en zie de stenen muren, die zorgen voor een gezellige, huiselijke sfeer. Maar als we door de terrasdeuren naar buiten stappen, ben ik pas helemaal verkocht. Het uitzicht dat ervoor zorgde dat Katerina verliefd werd op deze plek, is ook vanuit hier te bewonderen.

Ik plof neer op één van de stoelen en Katerina schenkt een versgeperst sapje voor me in. “Het is te vroeg voor wijn,” grinnikt ze. Het is net alsof ik haar al jaren ken. Dat gevoel van thuis heb ik helemaal gevonden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 10 november t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.110,00

Locatie

Stone House Villas
Sami
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com