25,00 Korting Op=Op!


Tina de Musical; Dé musical over het leven van de legendarische Tina Turner. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder voordelig entree tickets bestellen met een hoge korting van 58,95 voor slechts vanaf 34,50. Dat scheelt je al gauw 24,45 per entree ticket! En wees er snel bij, want op 18 februari 2023 stopt deze musical ook echt!

Klik hier om je entree tickets voor Tina de Musical te bestellen. Op is nu echt Op!

Tina de Musical:

Wie kan er meer over haar leven vertellen dan Tina Turner zelf? Daarom is het unieke van deze fantastische musical, dat de ster zelf samengewerkt heeft met de producers van de musical. Hier wordt dan ook het echte ongecensureerde verhaal op de planken gebracht en verteld over deze superster. Niets ontziend en rauw. Ooit ter wereld gekomen in Nutbush, Tennessee in de Verenigde Staten. En met de nodige dosis doorzettingsvermogen en zich niet altijd aan de geldende regels houdend heeft ontwikkeld tot een weergaloze wereldster van formaat.

Tina’s grootste hits in Tina de Musical:

Tijdens de musical worden al haar grote hits ten gehore gebracht. Van Nutbush City Limits tot Private Dancer en van Love Got To Do With It tot en met The Best. Kun jij ze allemaal meezingen? Bestel hier je tickets en kom ook naar het Beatrix Theater in Utrecht voor een onvergetelijke voorstelling waar je nog lang met veel plezier aan terug zult denken.

Wist je dat:

Wist je dat miljoenen mensen inmiddels een concert van Tina Turner hebben bezocht en haar live hebben zien optreden. Dat ze meer concertkaarten heeft verkocht dan welke solo artiest ter wereld ook! En dat ze tijdens haar carrière 11 Grammy Awards heeft gewonnen

Klik hier om je entree tickets voor Tina de Musical te bestellen. Op is nu echt Op!

Tina de Musical

Stedentrip Utrecht:

Een bezoek aan deze musical, is een ideale gelegenheid om te combineren met een stedentrip Utrecht. Utrecht heeft namelijk heel veel moois te bieden om te bekijken, om te ondernemen en om te doen. Plak er eens een extra dag aan vast en neem de tijd om de stad Utrecht te verkennen. klik hier om je hotelovernachting Utrecht te boeken.

Wat bekeken anderen:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere toneel of bioscoop voorstellingen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 26 december t/m za 18 februari 2023

Openingstijden

TINA De Tina Turner Musical heeft matinee en avondvoorstellingen en begint op onderstaande tijdstippen:
dinsdag tot en met vrijdag 20.00 uur
Zaterdag 15.00 en 20.00 uur
Zondag 14.00 uur

In verband met Coronamaatregelen kunnen de tijdstippen van de voorstellingen anders zijn.
Check daarom altijd eerst de website.

Prijs

Van 58,95 voor vanaf 34,50

Locatie

Beatrix Theater Utrecht
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com