5,00 Korting!


Voor frisse ideëen en een vernieuwende kijk op je eigen huis en tuin, kom je ook naar voorjaarseditie van de Eigen Huis en Tuin beurs 2024. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu je entreetickets voor deze verfrissende beurs in de Jaarbeurshal in Utrecht bestellen met wel 33% korting. Een toegangskaartje kost je dan geen 15,00 aan de kassa ter plaatse. Maar bestel je voor slechts 10,00 via het internet.

Voorjaarseditie Eigen Huis en Tuin Beurs 2024:

Kom van 22 tot en met 24 maart 2024 ook naar de Eigen Huis en Tuin Beurs. Hier kun je namelijk unieke, leuke en interessante ideeën opdoen. Sta je voor een verbouwing, wil je nieuw gaan bouwen of ben je gewoon op zoek naar ideeën, tips of tricks om je huis of tuin te verfraaien? Dan is deze expositie van Eigen Huis en Tuin de ultieme kans om te slagen. Meer dan 200 exposanten staan klaar om je helpen en antwoord te geven op vragen, kunnen voorstellen doen en je van advies dienen.

Klik hier om je tickets voor de voorjaarseditie Eigen Huis en Tuin beurs 2024 in Utrecht te boeken.

Kijk hieronder voor een impressie naar beelden van de voorjaars editie van deze beurs in 2019.

 Eigen Huis en Tuin beurs Nieuwbouw:

Voor de nieuwbouwers is de beurs echt een aanrader. Diverse experts zijn aanwezig op de beursvloer zoals architecten, bouwbedrijven, bouwadviseurs en financieel adviseurs. Immers gezien de huidige politieke stroming op het gebied van milieu en groene energie is het wellicht erg fijn dat je je op de beurs uitvoerig kunt laten voorlichten. Met name op het gebied van het opwekken van zonne-energie. Maar ook voor klimaatsystemen, warmtepompen, zonnepanelen en -collectoren, isolatie en (aard)gasloos wonen kun je uitgebreid terecht.

Eigen Huis en Tuin beurs Verbouw:

Ook op het gebied van verbouw van je huis zijn meer dan voldoende experts op de beurs vertegenwoordigd. Je bent ook meer dan welkom als je alleen inspiratie of ideeën op wilt doen. Op de beurs is bijvoorbeeld een speciaal keuken en badkamer plein, wellicht ga jij met een leuke offerte naar huis.

Woning- en tuininrichting:

Kom de nieuwste trends bekijken op het gebied van woning- en tuininrichting. Bewonder de nieuwste gadgets op het gebied van verlichting, kleuren en stijlen. Naast het keuken en badkamerplein is er ook een afdeling “Tuinen”. daar staan de beste tuinarchitecten klaar om je vragen te beantwoorden.

Klik hier om je tickets voor de voorjaarseditie Eigen Huis en Tuin beurs in 2024 Utrecht te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere markten, beurzen of exposities.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 22 t/m zo 24 maart 2024

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 17.00 uur

Prijs

Van 15,00 voor maar 10,00
Gratis toegang voor kinderen tot en met 16 jaar in combinatie met een betaald ticket.

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 1
3521 AL Utrecht
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com