37% Korting!

Boek hier je tickets voor de Eigen Huis en Tuin Beurs in de Jaarbeurshal in Utrecht met 37% korting van €17,50 voor slechts €10,95.

Voorjaars editie Eigen Huis en Tuin Beurs:

Kom van 20 tot en met 22 september 2019 unieke, leuke en interessante ideeën opdoen op de Eigen Huis en Tuin Beurs. Sta je voor een verbouwing, wil je nieuw gaan bouwen of ben je gewoon op zoek naar ideeën, tips of tricks om je huis of tuin te verfraaien, dan is de Eigen Huis en Tuin de ultieme kans om te slagen. Meer dan 200 exposanten staan klaar om je helpen en antwoord te geven op vragen, kunnen voorstellen doen en je van advies dienen.

Kijk hieronder voor een impressie naar beelden van de voorjaars editie Eigen Huis en Tuin Beurs 2019.

Klik hier om je tickets voor de najaarseditie Eigen Huis en Tuin beurs 2019 in Utrecht te boeken.

Nieuwbouw:

Voor de nieuwbouwers is de beurs echt een aanrader. Diverse experts zijn aanwezig op de beursvloer zoals architecten, bouwbedrijven, bouwadviseurs, financieel adviseurs enz. Gezien de huidige politieke stroming op het gebied van milieu en groene energie is het wellicht erg fijn dat je je op de beurs uitvoerig kunt laten voorlichten op het gebied van het opwekken van zonne-energie, klimaatsystemen, warmtepompen, zonnepanelen en -collectoren, isolatie en (aard)gasloos wonen.

Verbouw:

Ook op het gebied van verbouw van je huis zijn meer dan voldoende experts op de beurs vertegenwoordigd. Je bent ook meer dan welkom als je alleen inspiratie of ideeën op wilt doen. Op de beurs is bijvoorbeeld een speciaal keuken en badkamer plein, wellicht ga jij met een leuke offerte naar huis.

Woning- en tuininrichting:

Kom de nieuwste trends bekijken op het gebied van woning- en tuininrichting. Bewonder de nieuwste gadgets op het gebied van verlichting, kleuren en stijlen. Naast het keuken en badkamerplein is er ook een afdeling “Tuinen”. daar staan de beste tuinarchitecten klaar om je vragen te beantwoorden.

Klik hier om je tickets voor de najaarseditie Eigen Huis en Tuin beurs in 2019 Utrecht te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 20 t/m zo 22 september 2019

Prijzen

Van €17,50 voor maar €10,95

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 1
3521 AL Utrecht
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje