Tropische meivakantie


Phuket is een geweldige bestemming voor oud en jong. Ook om met jonge kinderen naar toe te reizen.

Ook dit jaar hebben wij weer fantastische accommodaties. Zoek jouw voorkeur en boek jouw onvergetelijke reis! Ook all inclusive.

https://www.dagjeuitpagina.nl/vakanties/?transportation=&board=&country=TH&region=Phuket&city=

Phuket , waarom ideaal voor familie reizen

Iedere familie is uniek en heeft verschillende interesses en ideeën over een reis naar Phuket. Er is echter veel aanbod, dus kies voor jouw droom-vakantie.

Veilig

Over het algemeen kan je zeggen dat Phuket een veilige reisbestemming is. De lokale bevolking is behulpzaam en aardig. Dat en de prachtige omgeving maakt het dat je je snel thuis voelt, in de ontspannen sfeer.

Prachtige stranden

Het heeft een aantal van de mooiste stranden ter wereld, zoals Patong Beach, Karon Beach en Kata Beach. Deze stranden bieden niet alleen een prachtige omgeving, maar ook tal van activiteiten voor gezinnen, zoals zwemmen, snorkelen en zandkastelen bouwen.

Familie vriendelijke resorts

Er zijn veel resorts op Phuket die specifiek zijn ontworpen met het oog op gezinnen. Deze resorts bieden vaak kinderclubs, zwembaden voor kinderen, speeltuinen en andere faciliteiten die het verblijf voor gezinnen aangenaam maken.

Diverse activiteiten

Er is een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Naast strandactiviteiten kunnen gezinnen genieten van culturele shows, zoals de Phuket Fantasea-show, dierentuinen, pretparken en avontuurlijke activiteiten zoals olifantensafari’s en snorkeltochten.

Lokale gerechten

Het staat bekend om zijn heerlijke Thaise keuken. Er zijn tal van restaurants die gerechten aanbieden die zowel volwassenen als kinderen zullen aanspreken. Het is ook een geweldige kans voor gezinnen om samen nieuwe smaken te ontdekken.

Cultuur en geschiedenis

Naast de stranden biedt Phuket ook een rijke cultuur en geschiedenis. Het verkennen van oude tempels, lokale markten en historische bezienswaardigheden kan een educatieve ervaring zijn voor kinderen en tegelijkertijd interessant voor volwassenen.

Link op onderstaande link en komt bij al onze accommodaties in Phuket.

https://www.dagjeuitpagina.nl/vakanties/?transportation=&board=&country=TH&region=Phuket&city=










Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com