Vakantie Annecy!


Wij als Dagjeuitpagina bieden, al jaren, prachtige campings aan in Frankrijk.

Rustige, grote, kleine en familie campings hebben wij ook in de omgeving van Annecy.

Kijk hier voor een plek voor je tent, vouwwagen, caravan of camper. Of huur een prachtig chalet of vakantie woning.

https://www.dagjeuitpagina.nl/kamperen/?transportation=&board=&country=FR&region=Annecy&city=

Waarom op vakantie naar Annecy en omgeving?

Kamperen in de omgeving van Annecy een perfecte combinatie van natuur, outdooractiviteiten, cultuur en ontspanning. Het is een geschikte bestemming voor zowel avontuurlijke reizigers als gezinnen die van de natuur houden.

Annecy is een prachtige stad geleden aan het gelijknamige meer in de Franse Alpen. Kijk snel waarom het kamperen het er aantrekkelijk kan zijn. Het staat bekend als het “Venetië van de Alpen” vanwege de charmante grachten en oude architectuur. Het heeft een rijke geschiedenis, een levendige markt en talloze cafés en restaurants waar je kunt genieten van lokale gerechten.

Schilderachtige natuur

De omgeving van Annecy is omgeven door adembenemende natuur. Met het heldere, blauwe meer, de omliggende bergen en groene valleien biedt het een schilderachtig landschap dat perfect is voor liefhebbers van natuur en outdooractiviteiten.

Watersportmogelijkheden

Het meer van Annecy is bekend om zijn heldere water en biedt verschillende watersportmogelijkheden, zoals zwemmen, kajakken, zeilen en windsurfen. Kamperen in de buurt van het meer geeft je gemakkelijke toegang tot deze activiteiten.

Fiets- en wandelpaden

De regio rondom Annecy heeft een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden. Of je nu houdt van ontspannen fietstochten langs het meer of uitdagende bergwandelingen, er zijn routes voor alle niveaus.

Campings met voorzieningen

n de omgeving van Annecy zijn er diverse campings die goed zijn uitgerust met voorzieningen zoals zwembaden, speeltuinen, en recreatieactiviteiten. Dit maakt het kamperen comfortabel en geschikt voor gezinnen.

Culturele evenementen

Annecy organiseert regelmatig culturele evenementen en festivals, waaronder het beroemde Annecy International Animated Film Festival. Kamperen in de buurt geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan lokale festiviteiten en de cultuur te ervaren.

Camping aan het meer

Er zijn campings direct aan het meer van Annecy, wat betekent dat je kunt genieten van een prachtig uitzicht en gemakkelijk toegang hebt tot het water. Dit is ideaal voor diegenen die graag ontspannen aan het meer en genieten van de natuurlijke omgeving.

Klik op onderstaande link en zoek uit wat bij jou past!

https://www.dagjeuitpagina.nl/kamperen/?transportation=&board=&country=FR&region=Annecy&city=

Geschikt voor: Kinderen (0-6)









Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com