Ruim aanbod!

Veel mensen gaan in verband met het Coronavirus niet naar het buitenland op vakantie. Maar verkiezen ervoor om in Nederland te blijven. Dat is een uitgelezen kans om een vakantie in eigen land te combineren met heerlijke dagjes uit op je elektrische fiets. Heb je nog geen eigen elektrische fiets, klik dan eens hier. Bij 12gobiking.nl heb je namelijk een ruime keuze in elektrische fietsen!

De natuur in op je Elektrische Fiets:

Uitstapjes met en op je eigen elektrische fiets zijn makkelijk en eenvoudig te realiseren. Je kunt bijvoorbeeld je fiets achterop je auto meenemen naar een leuke lokatie. Nadat je je auto hebt geparkeerd ben je vrij om de route te fietsen die je zelf wilt. Je kunt dan zelf de afstand bepalen maar ook de route aanpassen aan je eigen fysieke niveau. Wat gaat het worden? Een tocht langs de kust door de duinen of over de hei?

dagje weg op je elektrische fiets

Nationale Parken bezoeken op je Elektrische Fiets.

Wist je dat Nederland in totaal 21 Nationale Parken telt? Ieder provincie heeft minstens één Nationaal Park binnen haar grenzen. Dus er is altijd wel één bij jouw in de buurt. In deze Nationale Parken kun je heerlijk fietsen. Ook kun je prima vooraf je eigen route uitstippelen in deze parken. Via internet kun je middels fietsknooppunten je eigen traject samenstellen. Ook voor de sportievelingen op een elektrische mountainbike een prachtige mogelijkheid om je hobby uit te voeren.

Stedentrip op je Elektrische Fiets:

Heb je er wel eens aan gedacht om met je eigen fiets een leuke en interessante stad te verkennen. Dat is naast bijzonder leuk ook een goedkope manier om de stad van je voorkeur te bekijken. Met name als je bijvoorbeeld met je eigen auto naar een P+R rijdt buiten het centrum. Het parkeren is daar meestal goedkoper dan een parkeergelegenheid in het centrum. Dan kun je vandaar uit naar het centrum fietsen om alle bezienswaardigheden die je wilt bekijken te bezoeken. Plak er eens een extra dag aan vast. Hoe leuk is het namelijk om je dagje uit te combineren met een gezellige of romantische hotelovernachting en eventueel lekker uit eten te gaan.

Voordeel op een nieuwe fiets:

Op de website van 12gobiking.nl vind je een leuk aanbod van overjarige modellen. Het aanbod van die overjarige modellen gaat tegen outlet prijzen weg. Kijk maar eens, misschien rij jij binnenkort op een nieuwe kwaliteitsfiets met hoge korting.

Woon- werkverkeer op je elektrische fiets

Coronavirus en de Fiets:

De Coronamaatregelen hebben nogal wat teweeg gebracht. Je hoort vaak mensen zeggen dat er een tijd is voor het Coronavirus en na het Coronavirus. Onder andere zijn die maatregelen van invloed geweest op het woon- werkverkeer. Nu de maatschappij langzaamaan weer opstart, zullen velen een andere manier kiezen om op hun werk te komen. En hebben bijvoorbeeld voor de fiets gekozen in plaats van het openbaar vervoer. Daarvoor is juist de Speed Pedelecs op dit moment een enorme hit. Gaat je dat wat te snel, dan is een Elektrische Stadsfiets misschien een beter alternatief.

Kijk op 12gobiking.nl voor de fiets die bij jou past.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidWanneer

wo 1 t/m do 1 juli 2021

Openingstijden

Fysieke winkel:
Zondag en maandag gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00

Locatie

12GO Biking
Industrieterrein Gouwe Park
2841 MJ Moordrecht
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com