5,50 Korting!


Breng eens een bezoek aan de mysterieuze onderwaterwereld van Sea Life in Scheveningen. Dat staat garant voor een leerzaam dagje uit voor jong en oud en uitermate geschikt voor de hele familie. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu entree tickets bestellen met een korting die wel op kan lopen tot zo’n 25%. Een korting van 22,00 voor maar 16,50! Dat scheelt je dus al gauw 5,50 per toegangskaartje en je hoeft dan ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree tickets voor Sea Life in Scheveningen te boeken.

Sea Life Scheveningen:

Sea Life Scheveningen is een waar onderwater paradijs waar je meer dan 50 aquariums kunt vinden met een enorme grote verscheidenheid aan onderwater leven. Kom oog in oog te staan met levensgevaarlijke haaien, piranha’s en pinguïns. Ook bijzonder leuk om te bekijken zijn de otters met hun doldwaze avonturen en acrobatische zwembewegingen. Er is zelfs een heuse kraamkamer voor zeepaardjes.

Onderwatertunnel in Sea Life:

De meest bijzondere plek van dit waterfenomeen is de onderwatertunnel. Terwijl je door de tunnel loopt, wordt je omgeven door zo’n 180.00 liter water. Hier heb je een adembenemend uitzicht op een uniek onderwater leven met prachtige dieren zoals haaien en roggen. Er zijn niet bijzonder veel plekken te vinden waar je zonder nat te worden zo dicht bij het onderwater dierenrijk kunt zijn.

Lekker interaktief bezig zijn in Sea Life Scheveningen

Interaktief Sea Life:

In de voelpoel kun je de dieren die daarin leven ook echt voelen. Durf jij de krabbetjes en zeesterren aan te raken? Een bijzonder leuke ervaring voor de kids om zo dicht bij de natuur te zijn. En is ook bij slecht weer een aanrader.

Majestueuze roggen in Sea Life Scheveningen

Combi tickets Sea Life met Madurodam:

Je kunt een bezoek aan deze unieke onderwaterwereld in Scheveningen ook uitstekend combineren met een bezoek aan  Madurodam. Klik hier om je combinatie tickets te bestellen. (In verband met de Coronacrisis tijdelijk niet beschikbaar)

Stedentrip:

Naast een combinatie bezoek met Madurodam, kun je een bezoek aan deze onderwater dierenwereld in Scheveningen ook prima combineren met een stedentrip Den Haag. Als je eens een kijkje wilt nemen in de keuken van de landelijke politiek is het beter om datb even uit te stellen, want het Binnenhof en omgeving is vanaf 2020 voor zeker 7 jaar op de schop gegaan voor groot onderhoud.

Klik hier om je entree tickets voor Sea Life in Scheveningen te boeken.

Sea Life Scheveningen

Anderen bekeken ook:

Andere bezoekers van deze site keken ook naar of waren geïnteresseerd in Boudewijn Seapark Winter, in Brugge en Sea Life Blankenberge, beiden in België.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 15 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Januari - maart: 10.00 - 18.00 uur
April – juni: 10.00 – 19.00 uur
Juli - augustus: 10.00 - 20.00 uur
September - oktober: 10.00 - 19.00 uur
November – december: 10.00 – 18.00 uur

Prijs

Vanaf 12 jaar oud van 22,00 voor maar 16,50
Van 3 tot en met 11 jaar van 18,50 voor maar 13,90
Kinderen tot en met 1 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Sealife
Strandweg 13
2586 JK Den Haag
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com