1,90 Korting!


Voor een hele dag vol spetterend zwem- en speel plezier kom je naar zwemparadijs de Scheg in Deventer. In De Scheg vind je een glijbaan van wel 70 meter lang! Goedkope entree tickets kun je nu via Dagjeuitpagina.nl met wel 20% korting bestellen. Een toegangskaartje bestel je al via deze website voor slechts 7,70 in plaats van 9,60 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 1,90 per entree ticket.

Klik ook hier om je entree tickets voor zwemparadijs De Scheg te bestellen.

Kaartjes Zwemparadijs De Scheg

In zwemparadijs De Scheg vind je 20.000 m2 aan zwem- en speelplezier! In dit zwemparadijs vind je veel leuke thema’s terug. Ga bijvoorbeeld eens op avontuur met Dave de Viking naar het zwembad Blue Lagoon. Betreedt het poolstation en klim naar de top van de Spitsberg. Vanuit net poolstation roetsj zo naar beneden. Maar daar is het gevaar nog niet geweken! Voor je het weet sta je oog in oog met de plaatselijke ijsbeer. Via een kabelbaan kun je uiteindelijke veilige grond onder je voeten krijgen.

Heerlijk glijden op de glijbaan in zwemparadijs De Scheg.

Northern Light Slide:

Oftwel de Noorder Licht Glijbaan. Voor de echte diehards en thrill steekers die hun hand niet omdraaien voor een flinke adrenaline stoot. Deze 70 meter lange glijbaan laat je met de enorme snelheid van het noorderlicht naar beneden roetsjen. Naast The Northern Light Slide kun je ook glijden en roetsjes op de familie glijbaan Lava Slide en de Gletsjer Slide.

Zwemplezier voor de hele familie in zwemparadijs De Scheg.

Overige faciliteiten:

Als je even bij moet komen van al die spannende avonturen kun je tegen meerprijs uitblazen in een whirlpool of één van de bubbelbaden in het IJslands Badhuis waarin je ook de sauna, het stoombad en de verwarmde knuffelmuur vindt.

(Spetter) plezier en gezelligheid.

Wat kun je verwachten bij Zwemparadijs De Scheg:

Heerlijk en lekker genieten van een dag vol waterpret met het hele gezin, doe je bij Zwemparadijs De Scheg in Deventer! Duik bijvoorbeeld eens in één van de vele glijbanen, zoals de 80 meter lange wildwaterbaan de Gletsjer Slide of de familieglijbaan Lava Slide. Echte waaghalzen en die hards zijn in de 70 meter lange Northern Light Slide nog sneller dan het Noorderlicht! Wie kent de juisteb truckjes en is het eerste beneden? Voor de kleintjes tot 5 jaar is er Pingo’s Island, hier kunnen ze spelen met water én zand. Kortom: Het perfecte uitje bij minder mooi weer. 

De Scheg tickets bestellen

Klik ook hier om je entree tickets voor zwemparadijs De Scheg te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer zwembaden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

za 25 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Maandag Niet geopend
Dinsdag 13.00-18.00 uur
Woensdag 11.00-19.00 uur
Donderdag Niet geopend
Vrijdag 11.00-21.30 uur
Zaterdag 10.00-21.00 uur
Zondag 10.00-17.00 uur
(onder voorbehoud)

Prijs

Van 9,60 voor slechts 7,70
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

Locatie

De Scheg
Piet Van Donkplein 1
7422 LW Deventer
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com