Groot aanbod!

Heerlijk om je niet druk te hoeven maken over files, zwarte zaterdagen en over welke route nu beter of sneller is. Ook geen last van de dure tolwegen in Frankrijk, Spanje of Portugal. Of waar je de tolvignetten aan moet schaffen en hoe lang zijn ze geldig? Geen oververhitte kinderen of huisdieren op de achterbank. En geen oververhitte motor op de Route du Soleil, vieze toiletten en rijen voor de benzinepomp. Ga voor een rustgevende en ontspannen fietsvakantie!

Fietsvakanties:

Kies ook eens voor een heerlijke fietsvakantie. Op je eigen tempo de pedalen beroerend, éen met de natuur en omgeving. Alle geluiden horen en geuren van de omgeving opsnuivend die je op de fiets veel intenser ervaart dan in een besloten auto; de geluiden op een boerenerf, pas gemaaid gras, bloeiende bloemen, de verse broodjes geur van de bakker waar je langs fietst of de geur van de koffiebranderij. Lekker zelf kunnen kiezen voor de leukste route, onderweg stoppen op de leukste plekken waar en wanneer je maar wilt.

Voordat je op fietsvakantie gaat eerst even langs de hollandbikeshop.com

Route bepalen:

In Nederland hebben diverse provincies een ruim aanbod van fiets routes. Vaak zijn deze fietsroutes eenvoudig te vinden middels fiets knooppunten. Hierdoor kun je makkelijk je route samenstellen en zelf bepalen of je voor een wat langere of kortere route gaat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om nagenoeg alleen door natuurgebieden te fietsen. Je kunt thuis al je route voorbereiden, want de fietsknooppunten zijn op internet te vinden.

fietsendragers voor je fietsvakantie.

Handige tip:

Wat menige fietser niet weet is dat bovenop de bekende witte ANWB paddestoelen een uniek nummer staat afgebeeld. Mocht je om wat voor reden dan ook hulp nodig zijn van bijvoorbeeld een ambulance, de hulpverleningsdiensten ambulance, politie en brandweer kunnen het nummer van de ANWB paddestoel in hun navigatiesysteem invoeren en zo snel op de gewenste plek, in het bos of op de hei, hulp bieden. Wist je overigens dat de ANWB paddestoel al meer dan 100 jaar bestaat?

Ook voor je fietskleding tijdens je fietsvakantie

Fietsen en accessoires:

Als je voor je fietsvakantie nog op zoek bent naar een passende fiets, fietskleding en of asseccoires voor een fietsvakantie kijk dan eens op Hollandbikeshop.com. Daar vind je een enorm aanbod.

Fietsendragers:

Een andere vorm om met volle teugen op de fiets van je vrijheid te genieten is om een dagje uit te plannen en je fiets mee te nemen. Je hoeft alleen nog maar een leuke omgeving uit te zoeken, je fiets op de fietsendrager te plaatsen en je kunt op weg. Een fietsendrager is ook makkelijk om iemand uit de brand te helpen als hij of zij met pech langs de weg staat. Hollandbikeshop.com heeft een indrukwekkend assortiment fietsendragers die je online kunt bestellen.

Bekijk deze aanbieding