57,00 Korting!


Is dit geen leuke aanbieding? Voor alle kapiteins in de dop die voor het aankomende vaarseizoen hun vaarbewijs 1 willen halen kun je nu via DagjeuitPagina.nl het online cursuspakket bestellen. Nu je cursus bestellen is gebruik maken van 83% korting! Normaal kost de cursus 69,00 nu via deze website voor maar slechts 12,00! Dat scheelt je dus wel 57,00.

Klik hier om je online vaarbewijs I te bestellen.

Volgens de Nederlandse (vaar) wetgeving ben je al snel een vaarbewijs nodig als je op boten van bepaalde afmetingen of maximaal behaalbare snelheden wilt varen. Wees verstandig en ga niet zonder vaarbewijs het water op. Ook al ben je geen vaarbewijs nodig, het is altijd handig om je kennis over voorschriften op het water, bebording, betonning en (on)geschreven regels te vergroten. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!

De beste stuurlui:

Altijd al eens kapitein op je eigen schip willen zijn? Maak dan gebruik van deze unieke aanbieding. Wees zelf redzaam op het water en ervaar het overheerlijke gevoel van de vrijheid, de ruimte en de rust op het water. Behaal je online cursus vaarbewijs 1 en laat het gezegde: “De beste stuurlui staan aan de wal”, niet op jou van toepassing zijn.

Vaarbewijs 1:

Als je vaarbewijs 1 in je bezit hebt, mag je binnen Nederland op de meeste kanalen, rivieren en kleine meren varen. Met alleen vaarbewijs 1 mag je niet varen op het IJsselmeer, de Waddenzee, het Markermeer, het IJmeer, de Westerschelde, de Oosterschelde, de Dollard en de Eems.

In de online cursus worden de volgende facetten behandeld:

  • het belangrijkste item is natuurlijk de veiligheid
  • manoeuvreren op het water
  • vaarwegmarkering
  • de voorrangsregels op het water wijken nogal af van de regels op de weg
  • meteorologie is van belang om te weten of je wel of niet veilig kunt uitvaren
  • lichten en geluidsseinen worden op gebruikt op het water
Kies hier voor de opleiding Vaarbewijs en Marifoonbewijs

Vaarbewijs 2:

Met vaarbewijs 2 mag je vanzelfsprekend meer dan met vaarbwijs 1. Vaarbewijs 2 biedt je de mogelijkheid om op alle binnenwateren te varen. Dus ook op de wateren die buiten vaarbewijs 1 vallen. In de cursus vaarbewijs 2 worden een aantal extra thema’s behandeld, te weten:

  • navigatie
  • de wettelijke regels indien deze nodig zijn voor de veiligheid van de vaart op ruime wateren.

Klik hier om je online cursus vaarbewijs 2 (Van 119,00 voor maar 18,00) te bestellen.

Vaarbewijs

Vaarbewijs 1 en 2:

Als je helemaal klaar wilt zijn voor het grote avontuur op het water en zonder beperkingen het ruime sop wilt kunnen kiezen, dan is het wellicht aan te bevelen om beide bewijzen in je bezit te hebben.

Klik hier om de online cursussen voor zowel Bewijs 1 als 2 te bestellen.

Kapitein op je eigen schip; bestel hier je vaarbewijs

Marifoonbewijs:

Als je helemaal compleet wilt zijn, ga je er ook nog voor om je marifoonbewijs te halen. Dan kun je makkelijk en eenvoudig gecertificeerd communiceren met andere schippers, brug- en sluis bedienaars etc.

Klik hier voor je complete pakket van Bewijs 1 en 2 en Marifoonbewijs (Van 129,95 voor slechts 39,95). (Tijdelijk niet beschikbaar)

Boot huren?

Er zijn diverse boot verhuur bedrijven in Nederland. Afhankelijk van de afmeting van de boot en de snelheid wat de boot kan varen ben je daar een vaarbewijs voor nodig. Bij het huren van een boot waar een dergelijk bewijs voor nodig is, zal het verhuurbedrijf dan ook beslist naar dit bewijs vragen.  Op de website www.joyrent.nl kun je ook (motor) boten in binnen- en buitenland huren.

Boottochten en Rondvaarten:

Als je geïnteresseerd bent in Boottochten en Rondvaarten, klik dan maar eens hier.

Behouden vaart!

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in meer cursussen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenWanneer

do 23 mei t/m wo 31 december 2025

Prijs

Van 69,00 voor slechts 12,00
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com