Voor echte avonturiers!

Weet jij al waar je naartoe gaat op reis voor een korte vakantie binnen Europa? Dat scheelt wij ook niet! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu kiezen voor een verrassingsreis naar een onbekende bestemming vanaf €99 ,=

Klik ook hier om je voucher voor een reis binnen Europa naar een onbekende bestemming te boeken.

 

Verrassingsreis:

Boek nu hier een reis naar een bestemming die zowel bij jou als je reisgenoten nog niet bekend is. Verras jezelf of jezelf met iemand anders met een reis naar een onbekende bestemming. Of is dit misschien een uniek Valentijnskado?

Lijkt het je niet enorm spannend om tot het laatste moment in het ongewisse te zijn over de bestemming die je zult bereiken? Een 3, 4 of 5 daagse verrassingtrip naar het grote onbekende.

Deze unieke mogelijkheid is gecreëerd voor de echte globetrotter en avonturier. Ga de uitdaging aan, stap in het diepe en reis naar het grote onbekende. Geef zelf aan hoeveel dagen je weg wilt . Het enige wat jij nog moet doen is zorgen dat je de beschikking hebt over een auto, een motor met genoeg brandstof in de tank, een fiets mag natuurlijk ook of OV jaarkaart voor het openbaar vervoer om op een vliegveld te komen. En vergeet niet om een identiteit bewijs mee te nemen!

Verder moet je wel zelf zorgdragen voor je eten. Dus ontbijt, lunch en diner is niet inbegrepen in de prijs. Parkeerkosten, toeristenbelasting, fooien en overige en bijkomende kosten zijn ook niet inbegrepen.

stedentrip of citytrip

Leuke bestemmingen:

Er zijn diverse leuke bestemmingen binnen Europa waarop gevlogen wordt.  Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen ben je vrij om zelf de slingers op te hangen om een te gekke tijd te hebben! Een leuke tip is bijvoorbeeld om een scooter te huren of een auto en er onbevangen op uit te trekken. Romantiek, cultuur, geschiedenis en culinair genieten, het ligt allemaal binnen jouw mogelijkheden.

Kom op, boek je reis naar het onbekende en ga de uitdaging aan!

Keuze uit:

Je hebt binnen deze aanbieding de volgende keuze mogelijkheden:

  • 3 daagse reis inclusief vlucht en hotel voor €99,=
  • 4 daagse reis inclusief vlucht en hotel voor €129,=
  • 5 daagse reis inclusief vlucht en hotel voor €149,=

Klik ook hier om je voucher voor een  reis binnen Europa naar een onbekende bestemming te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 18 januari t/m vr 23 oktober 2020

Prijzen

Vanaf €99,=

Locatie

Onbekend
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com