Verblijf 3, 4 of 5 dagen in een luxe panoramahotel met Skybar en restaurant in glaskubus in Parijs incl. ontbijt Too Hôtel, ontworpen door Laurent Taïeb, Jean Nouvel en Philippe Starck, is gelegen op de top van de indrukwekkende Tours Duo wolkenkrabbers in het levendige 13e arrondissement van Parijs. Het is het op twee na hoogste gebouw in Parijs na de Eiffeltoren en de Tour Montparnasse. Dit luze hotel, genesteld tussen de wolken, biedt kamers vanaf verdieping 17 t/m 28 met een adembenemend uitzicht over de stad, de Seine en vele andere wonderen van de Franse hoofdstad. Het hotel heeft een panoramisch restaurant, TacTac Skybar en een spa in de openlucht. De kamers zijn o.a. voorzien van een televisie, minibar, kluisje en Wi-Fi. Op loopafstand van het hotel zit een metro- en tramstation. Tevens ben je met 10 minuten wandelen bij Bibliotheek François Mitterrand. Stel je voor: je ontwaakt in een luxe kamer waarbij het panorama van Parijs zich voor je uitstrekt. Van de schitterende Seine tot aan de iconische Eiffeltoren – het uitzicht vanaf de 17e tot en met de 28e verdieping van TOO Hôtel is ronduit adembenemend. Dit hotel, gecreëerd door Laurent Taïeb en ontworpen door de beroemde Jean Nouvel en Philippe Starck, is het derde hoogste gebouw van Parijs, na de Eiffeltoren en de Tour Montparnasse.
In de Skybar op 120 meter hoogte kun je genieten van een cocktail terwijl de stad onder je bruist. Culinaire liefhebbers kunnen zich laten verrassen met een unieke eetervaring binnen een 6 meter hoge glaskubus. Het decor, de sfeer en zelfs de meubels speciaal zijn ontworpen voor dit uitzonderlijke hotel.
TOO Hôtel, gelegen in het levendige 13e arrondissement, is meer dan alleen een verblijfplaats; het is een bestemming op zich. Met een spa in de lucht en een jacuzzi in de openlucht, is ontspanning gegarandeerd. En wanneer je klaar bent om de stad te verkennen, ligt het hotel op loopafstand van zowel een tram- als een metrostation. Binnen 10 minuten wandel je naar de Bibliotheek François Mitterrand, waardoor de rest van Parijs binnen handbereik is.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 22 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 299,00
2, 3 of 4 overnachtingen

Locatie

Too Hôtel
65, rue Bruneseau
75013 Parijs
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com