Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in de historische stad Leiden in het centrum Hotel VIC is het nieuwe experience hotel in het centrum van Leiden. Er is een Self-Check in zuil zodat je zelf snel en makkelijk kunt inchecken. Tevens kan je online inchecken. Het hotel heeft 54 heerlijke designkamers in het hartje van Leiden tegenover het centraal station. De kamers beschikken over een tv, Nespresso machine, kluisje, koelkast en een badkamer met regendouche, toilet en föhn. Er is een Grab & Go waar je lekkere broodjes en een sapje of koffie voor een ontbijtje kunt kopen. Het assortiment bestaat onder andere uit muffins, chips, chocolade, maaltijdsalades, wraps en nog veel meer! Ook zijn er diverse drankjes. De Grab & co is 24/7 geopend. Weekendje weg in Leiden? De historische binnenstad van Leiden is al eeuwen geliefd bij grote kunstenaars; een soort Amsterdam in het klein! Je vindt er idyllische grachten, historische herenhuizen, de oudste botanische tuin van Nederland en een rijke verzameling aan interessante musea.
Het rijke verleden is nog overal zichtbaar. Dit heeft de stad gemaakt zoals het nu is: een levendige, knusse en gezellige stad. Er zijn hier een tal aan interessante plekken. Denk hierbij aan De Doelenpoort, De Morspoort en De Waag. Allemaal bijzondere plekken die je gezien moet hebben bij een bezoek aan Leiden.
Tevens ben je slechts 19 minuten rijden (10 km) verwijdert van het strand van Katwijk aan Zee! Wandel door de duinen, waai uit aan de zee en strijk neer bij een gezellige beachbar. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Boek dan snel een weekendje weg naar Zuid-Holland!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 22 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 46,75
1, 2 of 3 overnachtingen o.b.v. logies

Locatie

Hotel VIC
Schuttersveld 2-4
2316 ZA Leiden
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com