Geniet 2, 3 of 4 dagen in het centrum van Amsterdam in een 4*-hotel optioneel incl. ontbijt Een 4*-hotel in hartje Amsterdam met een eigentijdse kijk op de stad, dat is Inntel Hotels Amsterdam Centre. Op loopafstand van de grachtengordel, alle hoogtepunten zoals de internationaal befaamde musea én de oude volksbuurten, maar door het omringende verkeersvrije plein toch niet in de drukte. Hier ligt de gehele stad werkelijk aan je voeten. De comfortabele kamers zijn voorzien van alle luxe en vormen de perfecte uitvalsbasis voor een citytrip naar de hoofdstad. Verblijf in de stad met de meeste bruggen ter wereld! Amsterdam telt meer dan 1500 bruggen. Ontwaak in het 4*-Inntel Hotels Amsterdam Centre met een knipoog naar deze bekende maar ook onbekende bruggen.
Het is de ideale uitvalsbasis voor een stedentrip! Alle hoogtepunten van Amsterdam zijn op loopafstand van het hotel gelegen. Of je nu komt voor een dag shoppen in de bekende winkelstraten, een bezoek aan Madame Tussauds, het Anne Frank Huis, heerlijk struinen door de volksbuurten of een rondvaart door de Amsterdamse grachten… alles is binnen handbereik!
Na een enerverende dag is Bar Mokum dé plek om na te genieten met een heerlijk drankje. ’s Avonds kun je heerlijk dineren in Restaurant Humphrey’s, gelegen direct naast het hotel.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 22 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 87,50
1, 2 of 3 overnachtingen

Locatie

Inntel Hotels Amsterdam Centre
Nieuwezijdskolk 19
1012 PV Amsterdam
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com