Ontdek in 3, 4, 5 of 6 dagen de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana vanuit een 5*-hotel incl. ontbijt en vlucht Het vijfsterren Grand Plaza Hotel & Congress Center is een modern hotel en congrescentrum gelegen in het hart van Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië. Het hotel is ideaal gelegen met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en het zakelijke district. Het hotel heeft uitstekende eetgelegenheden. Het restaurant van het hotel serveert heerlijke lokale en internationale gerechten, bereid met verse ingrediënten. Er is ook een gezellige bar waar je kunt genieten van een drankje en ontspannen na een drukke dag. Wil je ontspannen en tot rust willen komen, dat kan in de fitnessruimte en sauna. Elke kamer van het hotel is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder airconditioning, gratis Wi-Fi, een minibar en een flatscreen-tv. Welkom bij het Grand Plaza Hotel & Congress Center in het bruisende **Ljubljana**! Genesteld in het **hart van de stad**, ontwaak je elke ochtend met een adembenemend uitzicht op de stad.
Buiten de muren van het hotel wacht de bruisende stad Ljubljana op jou. Verken de geplaveide straten en bewonder de **historische architectuur** die de stad karakter geeft. Ontdek de **charmante boetieks, levendige markten en uitnodigende cafés** die bijdragen aan de levendige sfeer van de stad.
De omgeving van Ljubljana biedt ook een schat aan **natuurlijke schoonheid**. Verken het prachtige landschap dat Slovenië te bieden heeft. Van adembenemende meren tot weelderige bossen en majestueuze bergen, er zijn talloze mogelijkheden voor outdoor-avonturen en ontspanning.
Na een dag vol indrukken en ontdekkingen, kom je terug in het hotel. Ga zeker een keer eten in het verfijnde restaurant van het hotel en ontdek de **culinaire hoogstandjes**.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 22 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 507,57
2, 3, 4 of 5 overnachtingen

Locatie

Grand Plaza Hotel & Congress Center
Slovenska cesta 60
1000 Ljubljana
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com