FLASHDEAL!⚡️ Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel en ontdek de pittoreske binnenstad van Delft incl. ontbijt Het WestCord Hotel Delft ligt tussen het centrum van Delft en recreatiegebied Delftse Hout. Het hotel beschikt over Restaurant BLUE Dining. In dit sfeervolle restaurant kun je terecht voor zowel lunch als diner. De Mediterrane keuken vormt de basis van het concept. Zo vind je gerechten die geïnspireerd zijn op de landen rond de Middellandse Zee zoals die van Frankrijk, Italië, Spanje en Marokko. Op de 5e verdieping bevindt zich een sauna en een fitness ruimte waarvan je als gast gratis gebruik van kunt maken. Je geniet in dit hotel van een fraai uitzicht over de stad. In het gehele hotel is gratis Wi-Fi beschikbaar en je auto kun je direct voor het hotel gratis parkeren. Wil je Delft per fiets verkennen? Huur dan een van de fietsen van het hotel (tegen betaling). De Comfort rooms van WestCord Hotel Delft zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis Wi-Fi, airco, koffie- en thee faciliteiten, koelkastje, laptopkluisje, strijkplank & strijkijzer, bureau, zitje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Voor meer luxe of een langer verblijf boek je natuurlijk de Comfort Deluxe, gelegen op de hogere verdiepingen met prachtig uitzicht of de Suite met een aparte leefruimte, een kitchenette met magnetron en een badkamer met ligbad. Je geniet in dit hotel van een fraai uitzicht over de stad. Tijdens je verblijf in Delft is er voldoende te beleven. Delft staat uiteraard bekend om het wereldberoemde aardewerk ‘Delfts Blauw’.
Royal Delft Pottery is de attractie van Delft waar je informatie over de geschiedenis van porselein krijgt en hoe het gemaakt wordt. In de showrooms kun je uiteraard terecht voor een authentiek Delfts souvenir.
Verder heeft Delft een ruime keuze aan winkels. In de straten rondom de Markt vind je galerijen, cadeauwinkels, modeboetieks en culinair georiënteerde zaken. Ook is Delft onlosmakelijk verbonden met Johannes Vermeer. In het Vermeer centrum Delft kom je alles te weten over deze schilder uit de Gouden Eeuw. Het is ook mogelijk om uitstapjes te maken naar Den Haag en Rotterdam. Ga bijvoorbeeld even uitwaaien op het strand van Scheveningen. Kortom, een ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 22 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 75,00
1, 2 of 3 overnachtingen

Locatie

WestCord Hotel Delft
Olof Palmestraat 2
2616 LM Delft
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com