Geniet 3, 4 of 5 dagen van een heerlijke stedentrip naar Venetië incl. vlucht en verblijf in 4*-hotel met zwembad en ontbijt Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano is gelegen tussen het historische centrum van Venetië en de luchthaven Marco Polo. Het beschikt over een heerlijk buitenzwembad, een bar en een restaurant wat klassieke Italiaanse en internationale gerechten worden geserveerd.
De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals airconditioning en een comfortabel kingsize of aparte queensize bedden. Verblijf in luxe in het prachtige 4*-Hilton Garden Inn Venice Mestre, welke is gelegen tegenover het grote San Giuliano Park, met diverse trimpaden en uitzicht over de lagune van Venetië. Niet geheel in de drukte van de stad gelegen, maar toch sta je met 20 minuten in hartje Venetië door het openbaar vervoer wat voor de deur toegankelijk is.
Wie Venetië zegt denkt aan water en gondels. En terecht, want het bestaat uit meer dan 100 eilandjes, wat door middel van kanalen met elkaar verbonden is, waardoor het ultieme vervoer hier per boot is. Uiteraard is deze prachtige stad ook erg geschikt om te voet te ontdekken. De kleine straatjes en bruggetjes die wijken met elkaar verbindt zijn een mooie foto waard!
Vergeet ook zeker niet de trekpleisters zoals het Piazza San Marco en de San Marco Basiliek vast te leggen!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 22 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 519,00
2, 3 of 4 overnachtingen

Locatie

Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano
Via Orlanda, 1
30173 Venetië
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com