Ontdek in 3, 4 of 5 dagen de Marokkaanse sprookjesstad Fez incl. vlucht, transfer en ontbijt Dit charmante traditionele 4*-Riad dar Pierre heet je welkom in het hart van de oude medina van Fes.
Je kunt buiten je hotelkamer ok gebruik maken van 3 ruime woonkamers en een patio meteen klein buitenzwembad. Verder zijn er nog 2 zonnige terrassen op het dak die een schitterend uitzicht bieden. Het hotel is bovendien een ideale uitvalsbasis om het oude Medina te ontdekken. Je zit vlak bij de oude universiteit, de beroemde leerlooierijen, de soeks en de voormalige religieuze school Madrassa Bou Inania. Binnen een half uurtje wandel je naar het Koninklijk Paleis en de paradijselijke Jinan Sbil tuinen. Kom genieten in het schitterende traditionele Riad Dar Pierre in Fez! Dit is een klein en charmant hotel in het midden van de historische stad. Op deze inspirerende en serene locatie kun je heerlijk ontspannen. Gasten van Riad Dar Pierre kunnen naast hun hotelkamer gebruik maken van drie ruime woonkamers en een patio met een klein buitenzwembad. Ook zijn er twee zonnige terrassen op het dak die schitterende vergezichten bieden. Je kunt hier eindeloos zonnen en romantische avonden beleven. Het hotel is bovendien een ideale uitvalsbasis om het oude Medina te ontdekken. Je zit vlak bij de oude universiteit, de beroemde leerlooierijen, de soeks en de voormalige religieuze school Madrassa Bou Inania. Binnen een half uurtje wandel je naar de het Koninklijk Paleis en de paradijselijke Jinan Sbil tuinen. Op bijna elke straathoek struikel je over de historische monumenten.
Nog een aantal tips voor belangrijke bezienswaardigheden: de Qaraouiyine Moskee, de Joodse wijk Bab Mellah en de fraaie blauwe toegangspoort Bab Boujloud. Dwaal vooral lekker rond door de medina met zijn vele straatjes, pittoreske pleintjes en vele winkeltjes. Voor een authentieke ervaring laat je je handen voorzien van traditionele Henna kunst. Verder kun je ook net buiten Fez hele mooie excursies maken, zoals naar Volubilis om de historische Romeinse ruïnes te bewonderen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

do 22 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 259,00
2, 3 of 4 overnachtingen

Locatie

Riad dar Pierre
Aqba Zerqa, Rahbat Zbib, R'cif
30000 Fez
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com