Proef de typische Britse sfeer!


Een dagje Canterbury verkennen. Kom maar eens lekker en uitgebreid shoppen. Dat kan in de Primark. Een andere optie is bijvoorbeeld de beroemde niet te missen kathedraal van de stad bezoeken? Reis ook eens mee en ontdek één van de mooiste en oudste steden van graafschap Kent, namelijk Canterbury. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig deze leuke stedentrip boeken voor slechts 74,95.

Klik ook eens hier om je Stedentrip Canterbury te reserveren.

Stedentrip Canterbury

Canterbury verkennen:

Deze bruisende en authentiek middeleeuwse stad heeft veel historische bezienswaardigheden. Je kunt onder andere een bezoek brengen aan de kathedraal uit de 6e eeuw. Of lekker relext slenteren door de autovrije winkelstraatjes. In die straatjes zijn nog vele authentieke vakwerhuizen en winkeltjes. Hier in dit gezelige stadje kun je nog steeds die typsische Engelse sfeer proeven. En leent zich uitstekend voor een dagje uit. Dit stadje heeft zoveel te bieden en is zeker een bezoekje waard. Overigens is Canterbury tevens een echte gezellige studentenstad. Een drankje en een hapje doen in een pub of shoppen in de bekende winkelketen Primark? Fish en chips eten? Het is allemaal mogelijk in Canterbury. Kortom reserveer gauw deze reis voor een super leuke ervaring!

Citytrip Canterbury

Wat kun je ondernemen in Canterbury:

Een van de leuke aktiviteiten om te ondernemen in deze oude stad is om Canterbury bijvoorbeeld te ontdekken vanaf het water. Een tochtje in de roeibootjes over de rivier is zeker een aanrader! Of bezoek ‘The Foundry Brew Pub’, een traditionele bierbrouwerij. Na uitgebreid winkelen is het bijvoorbeeld lekker om even tot rust komen in de ‘Westgate Gardens’. Deze prachtige aangelegde tuinen zijn vol met bloemen en planten en zijn gelegen langs de oevers van de rivier de Stour.

Wat is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Overtocht per ferry/Eurotunnel

Wat is exclusief:

  • SGR bijdrage
  • Reserveringskosten
  • Calamiteitenfonds
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Overige verzorging

Klik ook eens hier om je Stedentrip Canterbury te reserveren.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geinteresseerd in stedentrips naar bijvoorbeeld:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

za 25 september t/m za 28 mei 2022

Prijs

Vanaf 74,95
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com