Verblijf 2 of 3 dagen in 4*-Van der Valk hotel in Emmeloord nabij Giethoorn en N.P. Weerribben-Wieden incl. ontbijt en 3-gangendiner Hotel Van der Valk Emmeloord is gelegen vlakbij Giethoorn en Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de omgeving is genoeg te doen! Trek erop uit om één van de nabije plaatsen te bezoeken, zoals Giethoorn, Steenwijk, Vollenhove, Havelte of Urk.
**Giethoorn** is een dorp met een breed aanbod aan mogelijkheden. Struin langs diverse winkeltjes, musea en galerieën. Maak een unieke foto in klederdracht, ga heerlijk wandelen in de omgeving. Breng een bezoek aan Aviodrome en bekijk de echte Boeing 747 Jumbo Jet van dichtbij.
Op 25 km afstand ligt de **Hanzestad Kampen**. Al sinds de 13e eeuw bruist het in Kampen. Vissers, ambachtslui en kooplieden zorgden vroeger voor bedrijvigheid in de nautische stad aan de oevers van de IJssel. Die levendige sfeer proef je nog steeds in deze middeleeuwse Hanzestad.
Na een heerlijke dag in de buitenlucht kom je tot rust in het hotel en geniet je van een drankje aan de sfeervolle hotelbar. Vervolgens overnacht je in één van de comfortabele kamers. Na een heerlijk ontbijt is het tijd om de wandelschoenen aan te trekken! Vandaag kun je op ontdekking in **Nationaal Park de Weerribben-Wieden**. Je kunt hier prima wandelen, fietsen en varen. Huur een E-bike of fiets bij het hotel en trek de natuur in! In het natuurgebied de Weerribben kun je eindeloos dwalen in de prachtige natuur!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 18 oktober t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 84,75

Locatie

Van der Valk Hotel Emmeloord
Het Hooiveld 9
8302 AE Emmeloord
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com