Weekend, midweek of week in een Comfort, Premium, VIP of Exclusive Cottage in Center Parcs Park Allgäu aan de voet van de Alpen Center Parcs Park Allgäu ligt in de prachtige Zuid-Duitse regio Allgäu, aan de voet van de Alpen, in de buurt van het plaatsje Leutkirch im Allgäu. Het Zuiden van Duitsland kenmerkt zicht door het bourgondische leven en de prachtige heuvelachtige natuur waar je mooie wandelingen maakt! Het park is een uitstekende uitvalbasis voor wandel- en fietsliefhebbers. Bezoek hier ook populaire toeristische trekpleisters, zoals het wereldberoemde kasteel Neuschwanstein of de Bodensee. Park Allgäu biedt tal van faciliteiten voor jong en oud. De kinderen gaan zich zeker vermaken in het zwemparadijs Aqua Mundo, speelparadijs Baluba of de spectaculaire Rollercoaster Zipline!

Ontdek de stad München. In deze historische, culturele plaats tref je een mix van typisch Duitse vakwerkhuizen in allerlei bonte kleuren en de historische gebouwen rondom de Marienplatz aan. De Marienplatz is het kloppende hart van München. Het Neue Rathaus, oftewel het nieuwe stadhuis, merk je vast en zeker op. Dit stadhuis heeft namelijk een ruim 85 meter hoge klokkentoren met op de top een monnikje, hét symbool van München. Zin Zin om te shoppen? In deze Duitse stad ben je dan zeker op de juiste plek. Ga naar de exclusieve winkelstraat Theatinerstrasse of naar de antiekwinkels in de Westenriederstrasse. In de avond kun je een Biergarten opzoeken, om van een lekker ‘Maß biertje’ te genieten!
**Let op! Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de leeftijden door.**
**Let op! Niet in alle cottages zijn kinderen t/m 2 jaar toegestaan!**

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 18 oktober t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 368,95

Locatie

Center Parcs Park Allgäu
Allgäullee 40
88299 Leutkirch
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com