Verblijf 4 of 5 dagen in Center Parcs Villages Nature Paris incl. 1 dag toegang tot de 2 Parken van Disneyland® Paris Wanneer je op Center Parcs Villages Nature Paris verblijft dan is de kans groot dat je tijd te kort komt. Er zijn maar liefst 5 verschillende ‘werelden’ waar jong en oud urenlang kan sporten en spelen; van allles kan leren en ontdekken over de natuur en cursussen en workshops volgen. In de zomer is het natuurzwembad met zandstrand geopend. Op Lakeside Promenade zijn winkels, een bowlingbaan en er worden leuke concerten gehouden.
Laat jij je meeslepen in de meest magische en betoverende momenten van Disneyland® Paris? Ervaar de sprookjes in het echt en leer ze kennen.
Disneyland Paris bestaat uit 2 Parken. Het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park. Of je nou opzoek bent naar adrenaline of juist wilt genieten in de familieattracties, alles is mogelijk in de fantastische Parken van Disneyland Paris.
###Let op! Je dient bij het maken van de reservering aan te geven in de comments op welke dag je naar het Park wilt!
**Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot Disneyland Paris. Kinderen van 3 t/m 11 jaar ontvangen korting. Deze korting is al verwerkt in de totaalprijs.** _Je hoeft tijdens het boekingsproces de baby niet mee te rekenen. Graag **wel** in de opmerkingen doorgeven dat er een baby meekomt. Indien je een babybed op de kamer wenst, kun je dit ook hier doorgeven (op aanvraag!)_

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 18 oktober t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 267,50

Locatie

Center Parcs Villages Nature Paris
Route de Villeneuve
77700 Bailly-Romainvilliers
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com